Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şizofrenim. Rüyalarımı gerçekmiş gibi yaşıyorum..?

tb2nhf

Aktif Üye
Konular
82
Reaksiyonlar
96
Arkadaşlar şizofrenim Sayın arkadaşlar sabaha gördügüm rüyalar aynı yaşadıgımız hayat gibi kesinlikle normal hayat taki gibi yani anlatamadım rüyayı gercek hayatta yaşıyor gibi yaşıyorum sabaha kadar yani gercek hayattan daha orjinal gibi diyebiliriz bunun sebebi nedir sizce beyin bozulmasımı

şizofreni için verilen ilaçlar inanılmaz rüyalar gösteriyor
rüyalara çok takılmamak lazım hepsi ilaçlardan
bende dün gece bir kutu lokum alıyordum
ve ekskavatör kullanmaya gidiyordum :)

Sayın mmmy cok haklısınız ama rüyalar aynı gercek hayattaki gibi hissediyosunuz sanki rüya degil gibi sizdede oluyormu

evet oluyor tb2nhf büyük ihtimalle yine ilaçlar bize rüyaları çok gerçekçi gösteriyor
rüya başlı başına bir bilim
rüya görürken gerçekmiş gelmesi bence ilaçlardan
çünkü ilaçlar olmayınca bu kadar sık ve gerçekliğe yakın bu kadar konu bütünlüğü olan rüyalara göremiyoruz

bende ilk zamanlar bu rüyalar rahmani mi diye çok takıldım. açtım netten telefondan bir sürü rüya tabirine baktım
programlar kitaplar indirdim.
ama hepsi ilaçların bir oyunu inanın.
kendinize telkinlerde bulunun ve rüyaların anlamlarına bakmayın

bende arasıra dejavu oluyor genelde sigara içince,
sanırım beynin kimyasını etkileyen faktörlerden sigara,alkol, ilaçlardan(yan etkileri) oluyor bunlar.

Cevaplsr için cok ssgolun

Üst Alt