Arkadaslar yuzde 45 sizofreni raporum var. Tedavi ile işlevsel, çalışabilir, yüzde 45 oran, süreklidir yaziyor. Maliye saglik kuruluda vergi indirimimi sureklidir diye onayladi. Doktoruma sordum emekli olacam diye bana kontrol muayenesi yazarlarmi dedim yazarsa yazsin gelirsin bize biz hakem hastaneyiz raporunu aynen yazar verriz dedi. Senin oranini kimse degistiremez dedi. Baska hastaneyede gidersen epikriz verrim dedi.
Bir doktorun sana emekli olamaz orani dusuktur hastalik gecerdir demesi icin aptal olmasi lazim diyor. 8 kere yonetmelik degisti ama sizofreni orani hic degismedi diyor. Bir suru hastalik orani dustu sizofreni hic dusmedi diyor. Diger hastaliklar 1 yilda kontrole tabi iken sizofreni sureklidir diyor.
Sevgili arkadaslar sgk yinede kontrol istermi
Bir doktorun sana emekli olamaz orani dusuktur hastalik gecerdir demesi icin aptal olmasi lazim diyor. 8 kere yonetmelik degisti ama sizofreni orani hic degismedi diyor. Bir suru hastalik orani dustu sizofreni hic dusmedi diyor. Diger hastaliklar 1 yilda kontrole tabi iken sizofreni sureklidir diyor.
Sevgili arkadaslar sgk yinede kontrol istermi