Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şizofreninin emekliliğinde kontrol muayenesi istenir mi?

destkop

Üye
Konular
15
Reaksiyonlar
0
Arkadaslar yuzde 45 sizofreni raporum var. Tedavi ile işlevsel, çalışabilir, yüzde 45 oran, süreklidir yaziyor. Maliye saglik kuruluda vergi indirimimi sureklidir diye onayladi. Doktoruma sordum emekli olacam diye bana kontrol muayenesi yazarlarmi dedim yazarsa yazsin gelirsin bize biz hakem hastaneyiz raporunu aynen yazar verriz dedi. Senin oranini kimse degistiremez dedi. Baska hastaneyede gidersen epikriz verrim dedi.

Bir doktorun sana emekli olamaz orani dusuktur hastalik gecerdir demesi icin aptal olmasi lazim diyor. 8 kere yonetmelik degisti ama sizofreni orani hic degismedi diyor. Bir suru hastalik orani dustu sizofreni hic dusmedi diyor. Diger hastaliklar 1 yilda kontrole tabi iken sizofreni sureklidir diyor.

Sevgili arkadaslar sgk yinede kontrol istermi

destkop raporunuz ve vergi indiriminiz sürekli
SGK buna istinaden kontrol istemez ama
psikiyatri rahatsızlıklarına zaman zaman kontrole çağırdığı oluyor
Bu yüzden doktor belirtmiş size endişelenmene gerek yok
Kontrol istese bile yine aynı oranda rapor verilir size.

Umut bey doktorum zaten soyledi. Kontrol istese ne olur. Sen tedavi oldugun surece duzenli ilacini aldigin surece kimse senin raporunun oranini degistiremez ve bu hastalikta sureklidir gecici degildir. Duzelmez kroniktir der. Bu yuzden turkiyen8n neresine gidersen git sizofreni oranini her doktor sana verir dedi.

Üst Alt