Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şizofreniye süresiz rapor verilir mi?

Konular
5
Reaksiyonlar
0
Merhaba bende sizofreni hastasiyim 10 senedir tedavi goruyorum tedavi gordugum hastanede heyet olmadigi icin baska hastaneden giriyorum sureli rapor veriyorlar bildiginiz iyi bir hastane yokmu suresiz rapor veren ilaclar serex 400 solian 800 rexapin 20 axineton 2 mg

Sizofreniyiz

hastalık kronikleşmiş ise süresiz veriliyor rapor diye biliyorum.

eğer tanınız mesela "kronik şizofreni" ise başka bir yetkili hastaneye başvurun

yanınıza varsa epikrizleri, kullandığınız ilaçların listesini, reçeteleri yani her türlü belgeyi alın ve şansınızı deneyin

İstanbul için
Bakırköy Prof. Dr. Mazhar Osman Ruh Sağlığı ve Sinir Hastalıkları E. A. Hastanesi'ni tavsiye ederim;
ben oradan kronik olduğu için süresiz raporu aldım,
sizin de hastalığınızın geçmişi 10 sene olduğuna göre süresiz alma ihtimaliniz çok.

bende şizofreniyim 10 yıldır bu hastalık bende var başta süreli verdiler ama sonra süreksiz oldu yani sanırım zamanla ve doktorların inisiyatifine kalmış bir şey sanırım anlam vermek zor

Merhaba ben hastanede hic yatmadim f20 sizofreni tanisi var kullandigim ilaclarim var 10 senedir tedavi goruyorum yatis diyolar ama ben kabul etmiyorum

Ahmet 75 abi heyete nasil randevu aliniyor orada acaba bide tek tek butun drlari geziyormuyuz yoksa sadece pskiyatri mi

ben randevu almadan direk başvurmuştum, uzun sene önceydi şimdi randevu gerekiyormu bilmiyorum;

bir kaç birime görünüp doktorları dolaşıyorsunuz bunun içinde psikiyatri de var

raporun kullanma amacını belirtiyorsunuz mesela evde bakım hizmeti gibi,

ve heyet için gün veriyorlar.

heyetten yüzde 40 ve üzeri oranla rapor alınca engelli sayılıyorsun ve birçok haktan yararlanıyorsun

aşağıdaki linki tıklayarak hastanenin resmi sitesindeki iletişim bölümündeki telefonla arayabilirsin;

Bakırköy Prof. Dr. Mazhar Osman Ruh Sağlığı ve Sinir Hastalıkları E.A. Hastanesi | İletişim

%45 ayrışmamış şizofrenim. Sürekli raporum var.

Abi hangi hastane den aldiniz acaba
perseküsyon

Hangi hastane den rapor aldiniz acaba ben hasekide heyete girdim beni teste yonlendirdi

Perseksuyon abi benide teste yonlendirdi resim testi abi orada gordugunu mu soyluyorsun yoksa ben yarasa gorup tavuk dersem kizarlarmi abi

Sizofreniyiz

Yok canım niye kızsınlar ? Sen resimde ne algılıyorsan onu söyle. Vereceğin her cevabın bir karşılığı vardır.

Anladim abi tesekkur ederim cerrahpasa da da resim gosteriyorlarmi abi olmadi ordan alayim ya 1 ay gun vermisler test icin eger orda test felan yoksa ordan alayim

cerrah paşa puanı düşük veriyor çapayı dene istersen

Abi capa da pakiyatri teste sokuyormu ya aklim karisti abi capa hakkinda biraz bilgi verirmisiniz solian800 rexapin 20 serex 400 gibi ilaclar kullaniyorum

öncelikle geçmiş olsun bende şizofren hastasıyım hiç teste falan gırmedım 100de45 sürekli engelli raporu aldım 4 yıl oldu hala ılacla tedavı gormekteyım pıskologum vermısdı raporu herhangı bı pıskologa gıdıor musun gıtmıorsan devlet hastanesı pıskologu na gıtmenı tavsı ederım onlar yardımcı olur

NO4AEX.jpg
[/URL][/IMG]
[SIZE=3]Şizofreniyiz, bahsettiğin mürekkep resimlerinden birisi üstte gördüğün şekilde Rorscah gibi bir ismi var. Bana da çok yapıldığı. Sana saçma da gelse resmini görünce yakaladığın ilk çağrışımı mutlaka kullan. Psikiyatr değilim ve bu resimleri neye göre yorumladıklarını da bilmiyorum. Ama bu test bütün dünyada psikiyatrik hastalarda uygulanıyor. O yüzden rahat ol.[/SIZE]

Maske ye beziyor abi bu abi bilmiyorum acaba elimde herseyim varken dr bu testleri yaptirda gel dedi anlamaiyorum neden istedigini

2022 maasi evde bakim abi

ben raporu denızlı devlet hastanesınden aldım hıc test falan yapmadılar

10 senelik ilaç dökümünü çıkart ve öyle git heyete giderken süreli verdi iseler itiraz et rapora şizofrenide süresiz olarak veriyorlar

Hilal hanim 2 yil sureli vermislerdi bakirkoy sadi konuk hastsnesi bu konuda cok pis ozellilerle yanik bir bayan var pskiyatri o hic ilgilenmiyor hasekide heyete ciktim test istediler rorscahc bide ayku testi ona giricem insallah olur ya

Sizofreniyiz

Pek Kızarlar Hatta numara yapıyor bu deyip rapor bile vermezler.
% kaç sureli raporunuz vardır?

@BÜTÜNÜYLE FARKINDAYIM

:D Herkes bir şeye benzetir ama karşılığını işin uzmanları bilir.

Üst Alt