Şizofren Arkadaşlar
Aranızda bazı Şizofren arkadaşlar bu sitede sık sık ben remisyon dönemindeyim, ben iyileştim diye cümleler yazıyorlar.
Remisyon dönemine girdim diyen Şizofren arkadaşlar sizler remisyon dönemine girmiş olabilirsiniz. Sizler kendinizi nasıl hissediyorsanız öylesinizdir. Buna benim bir itirazım olamaz. Türkiye de sizler gibi remisyon dönemine girmiş Şizofren hastaları mutlaka vardır. Sizler bu sitede sanki tıpta Şizofren hastalığının kesin tedavisi bulunulmuş gibi bütün Şizofren hastaları adına Şizofrenler tamamen iyileşirler, iyileşiyorlar tarzında cümleler yazarsanız bu forumda kesinlikle yanlış bilgi vermiş olursunuz. Türkiye de yıllarca ilaç kullandığı halde remisyon dönemine bir türlü giremeyen çok sayıda Şizofren hastası yurttaşımız var. Zaten bugün Tıpta Şizofren hastalığına kesin bir çare henüz bulunulamadı. Şizofren hastaları ömür boyu belli aralıklarla doktor kontrolünde olmalıdır ve ömür boyu ilaçlarını aksatmamalıdır. Bu çok önemli gerçekleri Şizofren hastaları ve yakınları hiç bir zaman unutmamalıdır. Belki bir gün bilim adamları tarafından Şizofren hastalığına kesin çare bulunur. Benim temennim; Şizofren hastalığına en kısa zamanda kesin bir çare bulunulmasıdır. Ama bu yakın zamanda mümkün görünmüyor.