Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şizofreniyle Savaşta Çip Dönemi Yakın

mmmy1983

Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
http://www.kamugundem.com/saglik/sizofreni-otizm-ve-alzheimer-hastalarina-mujde-bir-cip-ile-hersey-bitiyor-h6660.html

Teknoloji her geçen gün ilerliyor.
bakalım ne zaman bu yöntem literatüre girecek ve uygulanacak.
şahsen başarılı olmasını çok isterim bildiğim kadarıyla alkol ve sigara bağımlılığında göbekten içeri verilen bir çip yardımıyla bağımlılıktan kurtulmak mümkün.
şimdi sıra şizofreni ve diğer ruhsal hastalıklarda.
ömür boyu ilaç kullanmak yerine ben şansımı zamanı gelirse denemeyi düşünüyorum.
ya siz?

böyle saçma sapan şeylere inanmayın

saçma sapan dediğin yazıyı önce bi oku
bütün dünyada kabul görmüş
türkiyenin ensaygın beyin ve sinir hastalıkları hastanesi tarafından patenti alınmış bir yöntem
evet deneme aşamasında ama olmaz diye bir şey yok
bence senin hastalık epey ilerlemiş sen umudunuda kaybetmişsin :D

git dene o zaman soguk algınlıgının çaresi yok çok fazla böyle hayalperest olma gerçekci ol kendini akıllımı zannediyon bir uyanık sensin bu dünyada
bir söz var gırip olursan da 1 haftada geçer ilaç yutsanda 1 haftada geçer

evet akıllıyım zorunamı gitti :D
ilaçta bir yöntem bu da bir yöntem ömür boyu ilaç kullanmaktan iyidir
sen deneme kimseye zorla bir şey yaptırılmaz bu zamanda
üslubunda hiç iyi değil

tıpa fazla güvenme bana göre şizofreninin tek çaresi ilaç ama ilacında güzelini yan etkisi olmayanını seçecen
şok bile güvenilir degil insana işkence olarak görüyorum yattıgım hastanede şok tan gelenler vardı maloz gibilerdi
senin üslübun çokmu güzel hastalıgın ilerlemiş falan diyorsun

ümitsiz olmandan dolayı öyle diyorum alay ettiğimi düşünme dostum
aynı dertten mustaribiz
evet ilaç şuan da ama bu da araştırılan bir yöntem olmaz diye bir şey yok henüz çok yeni ilerisi için umutlu konuşuyorlar
denemeden bilemezsin
ilaçları bile doktorlar verirken bu iş birazda deneme yanılma diyorlar(kendi doktorum örnek)
bu zamana kadar dört çeşit doktor dört çeşit antipiskotik kullandım
hepsinin yan etkisi farklı olmayan varsa sen söyle onu kullanayaım
ama yok
o yüzden ilaçsız tedavi olursa neden olmasın ben denerim diyorum
sen denemem inanmam diyorsun
beni de burası üzüyor böyle kesin hükümlü böyle ön yargılı olma
denemekten zarar gelmez
iyi olmak hepimizin hakkı ;)

şok olaylarını biliyorum evet maalesef çok kötü
ama bu da öyle yan etkiler barındıracak değil ya .
belki her şey güzel olur
umutlu olmak lazım
evet şizofreni ömürlük bir hastalık
ama alevli evreyi yaşamayız bir daha ilaç kullanmadan olamaz mı

şizofreniden malulen emekli olanların durumu ne olur o zaman, devlet bu yöntemi kullandırıp 'sen artık iyileştin' deyip emekliliği iptal eder mi, muamma şimdiden..

tabi sonrasında yaşı ilerlemişler bu yaştan sonra nasıl iş bulunur da hayatını idame ettirebilecek şizofreni hastası, bu da ayrı bir sorun.

böyle birşeyin başarılı olabileceğini düşünmüyorum açıkçası

ahmet75

bu pencereden hiç bakmamıştım .
bence verilen hak geri alınmazdan yola çıkarsak o kişilerin durumlarında bir değişiklik olmaz

aman şizofreninin çaresini bulmasınlar;);););) ben şizofreniyi seviyorum şizofreni olmasaydım intahar ederdim şizofreni bir boyut topluma göre bir hastalık olarak görülüyor ama şizofrene göre bakarsak şizofreni bir 2 ci boyuttur şizofreninin çeşitleri var 5 çeşidi var bunlara yakalanan kişi her bir tür şizofreni hayatı farklı yorumlar farklı görür farklı düşünür şizofreni başka bir dünyadır

Üst Alt