Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Şizofreni baroya avukatlık icin başvurdum başvurum reddedildi barolar birliğine itiraz ettim hastalığım remisyonda olduğuna dair raporum var aynı durumda olan arkadaşlar varmı çalışan sizofrenlerden yardım istiyorum
Avukatlığı sürekli olarak gereği gibi
yapmaya engel vücutça veya kişinin ceza
ehliyetini ortadan kaldıracak nitelikte akıl ve
ruh sağlığı yönenden malul olmak, Avukatta kabulliğe engel durumlar. Avukatlık kanununda, değişiklik önerisi yapılabiliyor bu önerilerin son durumunu araştırın isterseniz fakat kabullükte sağlık koşulu değişimi yapılmaz gibi.
Şizofreni hastaligim remisyonda baroya avukatlık için başvurdum red kararı verdiler barolar birliğine itiraz ettim sorum şu aranızda şizofren olup avukatlık yapan varmi
Baroya karşı idare mahkemesinde iptal davası açacağım müdahil olmak isteyen şizofren hastaları için dava esas numarasını yazacağım baronun verdiği karar anayasanın eşitlik ve çalışma hak ve özgürlüğüne aykırı bir karar
Baroya karşı idare mahkemesinde iptal davası açacağım müdahil olmak isteyen şizofren hastaları için dava esas numarasını yazacağım baronun verdiği karar anayasanın eşitlik ve çalışma hak ve özgürlüğüne aykırı bir karar