Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şizofrenler kolayı ve kahveyi çok mu içer?

Ahmet T

Aktif Üye
Konular
61
Reaksiyonlar
123
Şizofrenler kolayı ve kahveyi çok mu içer ?

Şizofrenler çayı çok severler ve çayı çok içerler.

Kolayı bilmem ama ben en çok kahve sigara ve çay tüketiyorum

cigdemgonca

Ben kola yı çok nadir içerim bazen diyelim.
Kahve ise fazla içmem içersemde sütlü içerim.

Ahmet T, doktor şimdi yeni bir hastalık da icat eder, dertsiz başıma dert açmayayım :))))

selda*
doktorun dediği şu sana fişek hızında etki edecek ilaçlar yazacam demişti şimdi bana soruyor niye iyi gelmedi diye :cool:

Ahmet T, belki dozajda sorun vardır, yine de doktoru dinlemek lazım, geçmiş olsun.

Ahmet T
evet kolanın ilacın etkisini azalttığını acı şekilde öğrendim. Tatilde ücretsiz olunca bol bol içtim. Tabi ilacın etkisini azaltıp yan etkiyi arttırıyor. Tatil boyunca akatezi olmuştum ve yanımda akinaton da yoktu. Tam bir kabus gibiydi

şeker hastalığına yakalandım doktor yinede şeker vücuduna zarar vermemiş dedi çay dışındaki herşey yasak kahve içiyorum o da 2si 1 arada şekersiz yani

Colayı, kahveyi, çayı, alkolü bilmem ama psikolojik rahatsızlıkları olan hastaların birçoğu sigara içiyor benim gözlemlediğim kadarıyla.

İlaçlar beyni söndürdüğünden dolayı biraz da olsa canlandırmak için çay kahve kola istiyor vücut.

Dopamin diye bir madde var beyinde haz almayı sağlayan. Akıl hastalarında fazla bu madde. İlaçlarla azaltıyorlar ki saçmasapan şeylerden zevk almasın garip garip şeyler yapmasın hasta 😊.

Ben 12 sene evvel düzenli ilaca başladığımdan beri günde 10-15 bardak çay kahve kola içiyorum. 10 sene evvel yatırıldığımda yapacak hiçbir şey olmadığı için durmadan çay kahve sigara içmeye başladım. Ki muhtemelen şap vardı oradaki çaylarda tadı bir garip geliyordu 😅. 1 buçuk paket de sigara içiyorum o günlerden beri.

Siz siz olun garip garip şeylerden zevk almayın. Hele hele durup durup gülmeyin benim gibi 😂.

Inoculum bir dönem bende senin gibiydim ama azalttım bir paket içiyorum 5 senedir falan berbat bir şey ciğerlerine yazık azaltmaya çalış bırakamıyorsan bile bari bir pakete düşür .

Ben çayı ve sigarayı çok içiyorum.geceleri dahi uyuyamıyorum.cunku kendimi yalnız hissey

Nescafe gold , filtre kahve, Türk kahvesi vs... kafeinin her çeşidini severim Kolayı çok nadir içerim :) Bir de Caramel Macchiato en favori içeceklerimden birisidir... S..bucks'a her gidişimde içerim

perseküsyon

doktor bana kolayı bıraktırdı çayı istediğin kadar iç dedi kahveyi de şekersiz iç dedi

Artık kahve, çay içemez oldum. Tiksiniyorum içince bir de kafamda tik oluşuyor, sağa sola sallıyorum istemsizce. Ama gazlı içeceği sınrsızca içebiliyorum ve çok seviyorum, hastasıyım

Kahve sigara çok içenn biriyim
Çayı ise az günde 2 bardak içiyorum
Kolayı pek içmem ama maden suyunu da içerim olunca

Çok eskiden duymuştum. Amerika'da bir üniversite idi sanırım. Öğrencilere yüksek miktarda kahve içiriyorlar. Öğrencilerin büyük bir kısmında hezeyanlar başlıyor.

Üst Alt