Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Skafoid kırık için yüzde kaç oranında rapor verilir?

Comez

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
selam site sakinleri forumda bir cok konuda mesajarı okuyor bilggi ediniyordum ve benimm söyle bir sorum olacak sag el bilegimden ikinci kez skafoid navüküller kırık nedeni ile ameliyat oldum birinci ameliyatımda kaynama olmadıgı icin ikinci ameliyatı ön gördüler her iki ameliyatta kemik grefti denilen ve civileme yapıldı ikinci ameliyatım sonrası kontrolde kaynamanın iyi oldugunu kullanabilecegimi agır işlerden kaçınmam söylendi zaten günlük kullanımımda dahi canımın yandıgı agrılarım oldugu dönemlerim oluyor heleki zorladıgımda bu halde özel sektörde iş yapmam sıkıntı tam olarak hareket saglayamıyorum zorlama yapamıyorum özür raporuna başvurabilirmiyim tahmini oran sizce ne olur nasıl bir yol izlemeliyim neler yapmalıyım

uzaktan tanıdık bir arkdaş sol eli problemli % 43 raporu var bilginize

HOŞCAKAL;

benim su an civi platin var hem o bilegimi hareketini kısıtlıyor hemde kavrayıp kaldırma sıkma vs gibi işlemler can yakıcı oluyor ddoktorum normal rapor da vermiyor su anki rapor sureci sonucu iş başı veriyor uc dört aydır raporluydum özür raporu belli bir süre varmı basvuru yapabilmem icin simdi onu ögrenmem lazım

Ayrıca arkadaslar bir merka ettigim konu su hastane bana ilk ameliyatımda bir yıl geçtikten sonra başvuru yapabilecegimi söyledi bunun böyle bir süresi varmı bilgi verirseniz sevinirim

özürlü raporunda süreli de var süresizde. siz hastaneden sağlık kurumu bölümü ile görüşün onlar sizi yönlendirir sizin rapor süreli olur tahminen başka hastanden de rapor alabilirsınız iş görmezlik raporu ile özürlü raporunu ayrıdır bunları karıştırmayın

HOŞCAKAL;

dedigin gibi onlar yönlendiriyor fakat bazı seyleri bilmem iyi olacak bugun git yarın gel söyledik ya sana gibi tavır alabiliyorlar su an zaten işgörmezlik raporum var onu her hastane veriyor onda sıkıntı yok bana daha önce söylenen özür raporuna basvurabbilmek için operasyon ve iyileşme süreci bir yıl dan sonra başvuru yapabilirsin olarak söylenmişti

Sayın cömez ardıgınıbuldun benimkolumdada skofoidkırıgı var doktorun dedigine göre skofoin kemigimin biriölmüş kolameliyatladüzelmez deddiemg günü aldımonu bekliyomlütfen benihastalıgın vs hastane aşması rapor aşamasıhakkında bilğilendir slmlar

Sizin sonuçlar belli oldu mu ? Iyileştimi eliniz ayrıca yüzde kac oran aldınız?

Üst Alt