Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Skleroderma hastalığı için hangi oranda rapor verilir?

clasis5

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Öncelikle selamlar bu siteyi inceledim gayet güzel benimde bir sorum var babam skloraderma hastası 2000 yılında malulen emekli oldu simdi rapor çıkartacak ötv indirimli araç alimi için skleroderma hastalığını biliyormusunuz bilmiyorum vücut beton oluyor iğne deriden girmiyor ben tek çocuğuyum başka çocuğu yok yaşım 36 aracı ben kullanacağım hastane isleri v.s için skleroderma hastalığı oranı %90 ve ustu verirler mi ? Vermezler ise %90 nin altında kalır ise ötv indiriminden yararlanabilirmi ? Kendisi araç kullanamıyor ehliyeti hastalığından önce aldığı için var şimdiden tesekkur ederim cevaplarinizi bekliyorum

Geçmiş olsun kardeşim
Bu konuyu bilse bilse Oturan Boğa bilir

GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Classis5 merhaba bende skleroderma hastalıgim var engellilik oraniyla ilgili bende kac oran verildigini bulamadim bilgi sahibi olursan benide bilgilendirebilirmisin hatta iletisime gecmek isterim mail adresim emre_mem17@hotmail.com emreden sonra alt çizgi

Üst Alt