Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Skoda Süper B için 151 bin TL fiyat verdiler. Bu doğru bir fiyat mı?

bayram

Üye
Konular
14
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar şuan Skoda süper B almak üzere bayiye gidiyorum foruma yazmayı unutmuşum. 282 liralık aracı bana 151 bin olarak hesaplandı telefonda. Hesaplamalari doğru mu nasıl kendim hesaplarım acil cevap verirseniz memnun olurum

bayram

Açtığınız başlıkla konu uyumlu olmayabilir.

247.000 TL üst limit satış fiyatı olan aracın %60 ÖTV'siz engelliye satış fiyatı 155.000 TL dir. Size 151.000 TL dendiyse satış fiyatını 240.000 TL ye indirmişlerdir (Rakamları yuvarlıyorum)

Antalya 2 hafta önce prestij pakete 158 dedi prestij ise güzel fiyat hangi bayi

Sevgili StratoS arkadaşım mesajımda 161 yazacagima 151 yazmışım pardon. Şimdi bayii indirimi ile aracı (prestij paket) 158 anahtar teslimi artı tüm paspaslar olarak anlaştık kapora verdim 20 bin. Maliye problem çıkardı raporda hareket ettirici akşam.... Vs ibaresi olmalıydı otomatik vites kullanabilir ibaresi Muğlakmış dün direk hastaneye gidip kurula girdim sunucuda aradım hazır öğlen den sonra gel al dediler. Şimdilik sıkıntı görünmüyor. Limit olayını da bende çözemedim. Saygılar

bayram

Çözülmeyecek bir şey yok. Çok yerde belirttim. 155.000 TL den fazla ödemeyin diye.
Paspas bedeli, hizmet bedeli vb faturalar keserek 161.000 TL/158.000 TL gibi + 3-5.000 TL para alıyorlar, bunları vermeyin...

Adamlar Öyle bir kılıfına uyduruyorlar ki öyle yada böyle bi şekilde alıyorlar valla

bayram

Siz vermezseniz, almazlar... Bu bir gelenek haline dönüşecek ve tüm engellilerden bu şekilde isteyecekler. Bu sefer, araç alamaz hale geleceğiz...

Aynı araba Skoda Superb prestij paket 1.6 TDİ için sipariş verdim, bu hafta sonu araç showroom a gelecek inşallah. Ben limit dahilinde 155 bin TL'ye anlaştım. Zaten birçok bayiiden fiyat teklifi aldığımda onlar da bana aynı 155 bin TL tutarı söylediler. Aracı yaşadığım yer Trabzon da teslim alacağım kısmet olursa. Siz de bana kalırsa aynı tutarda ısrar edin. 1 tl dahi olsa limit dışında kalacağı için yasal mevzuatın dışına çıkmış olursunuz. Bu da ileride başınızı ağrıtan bir neden olabilir açıkçası.

amiira

Aynen katılıyorum.

Hayırlısı olsun, kazasız belasız. Bir foto atarsınız... :)

StratoS

İnşallah. Pazartesi ya da en geç salı günü teslim alırsam fotoğrafı da göndermeye çalışırım.

Arkadaşlar hangi bayiyi arasam şu an için yok diyorlar, ben de premium paketine bakıyorum. Baktığınız bayilerde var mıdır acaba..

selam. Forumda yeniyim. SUPERB 1.6 TDI SCR 120 PS DSG Prestige almak istediğimiz araç. Ancak araç bulamıyorum. İstanbul'da EREL de 2 adet buldum. fakat o bayide 266 fiyat istiyor ve limit dahilinde satışını yapamıyor. Bu konuda bilgisi olan varsa yardım için teşekkür ederim. Diğer bir konu da bu modeli kullanan ya da 1.6 TDI SCR 120 PS DSG Premium ile kıyas yapıldığında farları iyi bilen bizi aydınlatırsa sevinirim. Arada oldukça yüksek fiyat farkı var. Araç da bulunmuyor...

Prestige + opsiyonlar o fiyata geliyor.
Arkadaşın dediği gibi matrix far sistemi ve bi kaç özellik standart değil opsiyon olarak sunulmuş o yüzden bayiden bayiye bunlardan dolayı fiyatlar farklılık gösterebilir.
Fiyat alırken araçtaki opsiyonları öğrenin.

Doğuş Otomotivi aradık, stokta araç yok. Enteresan.. Araçlar hem alınamayacak kadar pahallı, satın almak istediğinde de yok.

arkadaşlar dediğiniz gibi. şu an 3-4 skoda bayisine gittim. Superb Prestige ile ilgiliyim. Bulan ya da bana yardımcı olabilen olursa çok mutlu olurum. Ancak sorun sadece Skoda da değil. Passat da da aynı sorun var. 3008 5008 de de aynı sorun var. Şu an için tek bulabildiğim Citroen C5 aircross shine . bakalım ne yapacaz...

Slm İzmir de de yok malesef Skoda Suberb benimde beğendiğim bir araç.Yakın bir tarih olsa 2020 nin 4. yarısında Octavia geliyor ki yıkılıyor araba çok iyi ama uzun zaman var.

OCTAVİA için bana haziran sonrası eylül gibi elimizde olur demişlerdi. superb de mart nisan gibi teslim edebiliriz demişlerdi. ben de dedim ki arkadaş siz bu kocaman plazalara çok yüksek kiralar oduyosunuz. onlarca çalışan patrondan maaş alıyor. siz cebinde parası olan birine asıl işiniz olan araba satma işini böyle yaparsanız nasıl para kazanacaksınız demiştim. kem küm kem küm. böyle saçmalık olmaz. bence araçların interenetten satışları olsun efendim. araç belli donanım belli para daha da ucuz olur. müşteri temsilcisi aracı tanımıyor ki ? Kısa bir diyalog. A: Bu nedir. B: düğme efendim. A: tamam da ne düğmesi ne işe yarıyor. B : üstünde ESP yazıyo. A: evet ben de görüyorum B: yani ESP yi ya açıyodur ya kapatıyodur . A: Allah Allah çok ilginç :) B: efendim biz kapatmanızı tavsiye etmiyoruz ... A: tamam da fabrika koymuşsa bunu demek ki işe yarayan bişi. Tam anlamıyla bi öğrenelim. Başka bi diyalog. A:en üst donanım paketli aracabakalım biz B: efendim aracımız full +full A:ne kadar guzel. Fabrika donanımına ek siz ne eklettiniz ? B: biz bişi ekletmedik. A: full + full dediniz ya B:ewet full+ full A: peki bunda suroof neden yok ? B: abicim boşver sunroff zaten arıza yapar. A: bagaj kapağı da elektrikli değil :) B: efendim bizdeki modellerde yok A:İnşallah otomatik vites vardır :) B : abi var ama biz manuelleri tavsiye ederiz daha performanslı. yani anlıyacağınız her yer tiyatro olmuş...

Üst Alt