Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Skoda Superb almak istiyorum. Adım adım işlemleri yazar mısınız?

battal

Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
0
Sayın BLACKSAGAT

Kardeş aracın hayırlı olsun güle güle kullan bende superb düşünüyorum. Süreci ve aracı son aldığın diyatı, süreçten kastı arabayı alım adımlarını ve şu anda aracın fiyatı ne kadar kaça alırsam uygun olur paylaşırmısın sen kaça aldın ve tertibat olarak ne takdırdın. Teşekkürler

iyi günler . Ben ötv raporunu aldığım gün galeriye gittim ve raporun örneğini bıraktım. Aynı gün vergi dairesinden tamam dendi ve ertesi gün gidip kredi başvurusu yaptık. araya cumartesi pazar girdi pazartesi günü gittim aracın indirimli fiyatının 3 te birine tekabül eden parayı peşinat olarak verdim. Ben aracı almaya gittiğimde aracın liste fiyatı 123000tl idi yanlız üzerinde cruise control 8 inc dokunmatik multimedia dijital klima opsiyonları olduğu için fiyatı 12700 civarına geliyordu. indirimle 84000 dediler fakat 80200 e bağladık. 50000 kredi çektim 17000 faiz oranı geldi araç sigortasını 2 sene arttırdım birde. ayrıca kasko ve aparat la birlikte toplam 102000 tlye gelmiş olacak. fakat ara ödeme yapacağım ve biraz düşüreceğim toplamda 95000tl gibi olacağını düşünüyorum. şu anda 123000tl yazan fiyat 122400 olmuş bahar kampanyasından almak isterseniz skoda active 1.6 tdi 7 dsg şanzuman 8 inç multimedia dijital klima cruise control la birlikte büyük ihtimalle 80000 altında alırsınız. Diğer taraftan eğer style 1.6 tdi 7 dsg olanı almak isterseniz ki çıkabiliyorsanız kesin onu alın 142900tl fiyatı var ötv indirimi ile 89000tl 4000tl indirim yaptırsanız 86 ya gelir ki araçta yok yok diyebilirim. Ama sizin bütçenizde benimki kadar hem donanım olsun hamde fiyat bu kadar olsun derseniz 1.4 tsi act motor (80 90 km giderken 2 silindiri kapatarak tasarruf yapıyor) 7 dsg style 119900 indirimle 79933tl diyor oda herhalde 76ya alınır. aldığım bayi maltepede eski yüce oto yani aykan satıcım emre bey.
Mayısta bir arkadaş buradan süperb aldı adı sedat dersiniz sizinle ilgilenir iyi günler inşallah alırsınız. Arabayı aldığımdan bu yana 1 ay oldu 1000tlden fazla mazot attım üzerinden inemiyorum.

Raporunu alıp araba bayine git onlar geri kalan kısmını yapıyorlar

Son düzenleme:
Hayırlı Olsun. Allah kaza bela vermesin.

infer

sağolun gerçekten araba test videolarını izleyin araba başka bir şey. heybetli konforlu rahat atik hızlı tasarruflu yani ne ararsanız mevcut kullanıyorum çok memnunum.

Sedat kardeş berdiğin bilgiler için teşekkür ederim. Bende 2012 civic var süresi dolunca alacağım tek araba superb, bende 2011 yılında almış olduğum ötv muhafiuet raporu var. Bu hala geçerlimidir yenisini mi alsam acaba

Suresizsse geçerlidir diyeceğim ama 2015 yada 16 da birşeyler yapmışlar galiba yeni istenecek

Bilgi için teşekkür ederim

1.6 TDI CR 120 PS DSG Green Tec Modeli 164.900+sunrof 3600 toplam 168.500 ediyor ötv indirimli 103.000"e bırakırım dedi. Bu fiyattan en çok 1.500 daha düşerim dedi. 04 temmuzda aracı test etmek için kayıt oluşturdum. Ben araca istanbulda ötv harici %5 daha indirim yapmışlar dedim (100.00 tl ediyor) bizim yapmamız imkansız istanbul ekibi indirim yapar dedi, alacağım zaman istanbula gidip fiyat alacağım.

Kasko ve sigorta masrafları ne kadar tutuyor 0 araçların genel olarak soruyorum.

battal
165000 civarı araçlara bakıyorsanız honda crv ye de bakın derim harika araba. Passat bakıyorsanız tavsiyet etmem Türkiyede çok şişiriyorlar o aracı alman oto klansmanında d sınıf giriş aracı olarak gözüküyor d de orta sınıf var birde süperb d üst sınıf geçiyor. Yani 165000 tl versem tiguana honda crvye falan da bakarım. ford kugaya bakın o fiyata en full 4x4 cam tavan falan olanı da alabilirsiniz

musty35
süperb 1600 ve 3200 arası geziyor yani benim gibi ilk aracınız ise ben 2600 e galeriden kasko yaptırdım.

Blacksagat;
Şu an henüz bir araca karar bermedim, araştırma içindeyim honda crv gerçekten güzel araç aklım ona da yatıyor ama kuga için pozitif bakmıyorum aracın ikinci el satışı için sıkıntı olabileceğini düşünüyorum. Aracımın 5 yıllık süresin dolmasına biraz zaman var şu an dediğim gibi araştırma içindeyim, c sınıfından d segmentine geçeyim diyorum ve süperb hoşuma gidiyor, vakit buldukça araç test ediyorum benim daha çok fikrim değişir, ama lütfen kıymetli yorumlarınızı yapmaya devam edin.

Üst Alt