Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Skoda yeti 1.2 tsı / dsg trıp. Bu araç hakkında görüşlerinizi yazar mısınız?

redkit

Üye
Konular
34
Reaksiyonlar
0
2012 model fiyatı 49,000 tl :) ötv ve kdv yi çıkartınca ne kadar kalıyor bilmiyorum ama ben arabaya hayran kaldım. Sizinde görüşlerinizi alalım..

http://www.yeti.com.tr/gorunum.asp burdan detaylıca inceleyebilirsiniz... :) :) :)

Ambition 1.2 TSI 105 HP DSG Tipt. 52.000 \ 1,37 = 37,956 (Fiyatı pazarlıkla 52 yaparsan bu çıkar) forumda daha önce bu araç konuşulmuştu , benzinli olması caydırıyo insanı .. bu motora tüp olurmu memnun kalınırmı araştırmak lazım .. ayrıca bagajı sandalyeyi parçalamadan almıyo..

bende çok arastırdım iyi bir araç yerden yüksekliği volkwagen güvencesinde olması ve dsg çift kavramalı tam otomatik vitesi ile ön plana çıkıyor..Lakin yakıt olayı ve bagaj olayı biraz düşündürdü beni.
bende alıp almamakta çok teretdüt etdim 38 000 tl gibi bir fiyat veriyorlar...
az para degil başka seçeneklere yöneldim bende..
nissan Qashqai 1.5 tekna 43.000 tl lik fiyat verdiler ayrıca acil degilse yılsonunu bekleyin dediler :) beklemekteyim :)

CLİO GRAND TOUR u nasıl buluyorsunuz? fiyatı iyi ve bagajı uygun. otomatik vites de var...

o fiyata dizel otomatik megane hb ve toyota corolla alırsınız.

CLİO GRAND TOUR iyi fakat arabada biraz estetik olacak bana sorarsanız :) onun yerine pejo 3008 ve kia cedd sw daha mantıklı geliyor açıkcası bana...

estetiğe kalırsak ne arabalar var ama 3008,kia ceed pahalı araç onlar...

bana en ideali auris gibi geliyo şimdilik.

ismayil;

ben inceledim bu arabayı aslında güzel bir araç bagajı falan geniş aile arabasına yakın bir araç. beyaz renk çok gösteriyor.

abi beni caydıran neydi bu arabada biliyormusun? 2011 model biaraba 24000 tl fiyatı vardı 1600 motor 110 bg ama halen arka camı elle manuel açılıyor acayip bişi şunu otomatik yapsan olmazmı maliyet çokmu artıyor. reno ucuz araba yapıyor!

ötv siz kdv siz hali bide benzinli 50 milyar onasıl iş arkadaş bu bmw değilki nihayetinde çekoslavak skoda sadece motoru vos vos bence değmez ama iyi arabadır lakin o motor o arabaya küçük çok sorun çıkarır birde tsı imiş bence 3 defa düşün o fiyata 30 felan olsa al güzel araba derim ama ben citroen grand picasso için sadece ötv siz hali 40 milyar fiyat aldım dizel var sen düşün gerisini.. aynı zamanda ne 1.6 dizeli ne de 1.4 dizeli var.

ben 52 bin lik aracı 34.5 e aldım sennkide 32 falan olur galiba

nasibegül;

onası hesaplama şaştım kaldım süper bir yöntem bide fal açsa idik şimdi bu aracın fabrikadan çıkış kdv ödenmiş halini bilmek lazım o fiyat üzerinden ötv hesaplanır, sonra üstüne galeri karını koyar en az 5 milyar ondan sonra fiyat ortaya çıkar bu aracın fabrika çıkış distribitöre gelişi sanırım 37-38 dir o fiyatın % 37 sini alıp onu yine bu fiyattan düşüp ninimum üzerine galeri karı olarak 5 milyar koyun ki bu en az 5 milyardır geriye üç aşağı beş yukarı alacağınız fiyat çıkar. YANİ KABA TASLAK HESAPLAMAYLA SEN BU ARACI 30-35 ARASINDAN AŞAĞI ALAMAZSIN Kİ BENCE DEĞMEZ.

Alacağınız arabanın fiyatını 1,37 ye bölün , size gelecek fiyat ortaya çıkıyor.

Üst Alt