Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Skoda Yeti hakkındaki önerileriniz?

Konular
56
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaşlar skoda yeti kullanalar varmı.varsa deneyimlerini paylaşabillirlermi ?
Dört silindirli 1.2 TSI 105 HP DSG Tipt. otomatik vites ve geniş bir araça benziyor. ötvli fiyatı 44.000 tl.

g_295x198_4.jpg

biraz fantastik bir araca benziyor. önermiyorum.

yerden yüksekliği otomatik vites olması ve düşük yakıt tüketimi ilgimi çekti açıkcası.ama skoda kullanan yakınım yada tanıdıgım yok servisi yedek parçası veya sağlamlıgı nasıldır bu düşündürüyor beni :)

skoda araçları bildiğim kadarı ile volswagen çatısıaltında birleşti yani skoda markasını volswagen satın aldı ve üretiyor ,YETİ yi soruyorsunuz gerçekten hoş bir araç bende aynı aracı düşünüyorum,hiç tanımadığım bir yeti sürücüsünü yolda gördüğümde sordum araçtan bagaj hariç çok memnun.

banada bagaj cok rahat ve kullanışlı dediler :)
neyse bizde bir deyim vardır gelin ata binmiş ya nasip demiş :)
su anki yerden yüksek otomatik araç olarak yeti gözüküyor bizde ya nasip diycez.
hayırlısı olsun...

titan kardeş ne kadara mal oldu ve hangi donanımlısını aldın.bilgi verirsen sevinirim....

Fiyat çok yüksek ya arkadaşlar daha farklı seçenekler olabilir...

aynı özelliklerde yerden yüksek otomatik dizel ne vardır ? bilgi olan varmı

fevzieryilmaz;

Active modelini aldım yalnız park sensörü kol dayama metalik renk gibi +ları ekli olarak 32.000 e aldım.

hakandogualp;

bende bagajı geniş yüksek dizel ve oto. araç arıyorum seçeneklerimiz çok az ..5008 var pahalı, jazz var yüksek ama - olarak benzinli ve bagaja sandalye sığmıyo, merso b160 var oda pahalı oda benzinli, kia ceed sw alıcam sanırım ..

ismayil arkadaşım 2 gün önce kia soul u inceledim yeti daha güzel ki fiyatı 10 bin lira daha ucuz yeti nin
yeti için bende araştırma yaptım almamaya karar verdim yeni astra hoşuma gidiyor yeni focus güzel olmuş ve kia ceed dizel bunların hepsi yaklaşık aynı fiyat yakıt için ceed sağlamlık için ford görüntü için astra birer adım önde ama bir vos vos cu olarak golf diyorum ,

hakandogualp;

bende bagajı geniş yüksek dizel ve oto. araç arıyorum seçeneklerimiz çok az ..5008 var pahalı, jazz var yüksek ama - olarak benzinli ve bagaja sandalye sığmıyo, merso b160 var oda pahalı oda benzinli, kia ceed sw alıcam sanırım ..

jonjon,
evet bizim durumumuzda olanlar için seçenek çok az bir o kadar da fiyat yükseliyor.Kia ceed güzel bir tercih hayırlısı diyorum..

Üst Alt