Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Skoda yeti mi, Punto Evo mu almalıyım?

emrett

Üye
Konular
11
Reaksiyonlar
0
Öncelikle merhaba ben krediyle araç almayı düşünüyorum ancak nasıl bir yol izlemeliyim pahalı bir araç olan Skoda yetiyi mi aliyim yoksa işe ufaktan Punto evo dan mı başlayım:confused: Skoda yeti nin 32,000 tl indirimli fiyatı Punto evo 24,000 tl indirimli fiyatı... Siz olsanız nasıl yaparsınız:confused: Ben kas erimesi hastasıyım yüksek bir araba olan skoda yeti daha işime gelir gibi sanki inip binerken zorlanmam ancak faiziyle 43,000 tl ye geliyo bana. Punto evo içinse 32,000 tl ödemem gerekecek 27 bin çekeceğim çünkü lpg kasko vs. iç,n falan nasıl yapalım ne edelim arkadaşlar:confused::confused::confused: Fikileriniz benim için çok önemli Lütfen yardımlarınızı esirgemeyin..

Bence de punto daha iyi gibi görünüyor.
Konu değişecek ama yardımcı olursanız sevinirim.
Özür oranım %90 araç aldığım zaman yeşil kart ve 3 aylık maaşım kesilirmi.

teşekkür ederim polo mu evo mu desem hangisi dersiniz:confused::confused:

bende 4 ay önce evo aldım ve oldukça memnunum ama yinede karar sizin...

Teşekkürler havva hanım ancak benim derdim inip binmekte ayaklarım beni tam kaldıramıyor onun için ineceğimde çok zorlanıyorum punto evo dan vazgeçme nedenim de buydu aslında yoksa çok beğendiğim bir araç evo ancak koltukta yükseklik ayarı varmış bana yardımı olur mu sizce:confused::confused:

Skoda yeti derim bu sene aldım ve memnunum suv tarzı araçtır, 1.2 dsg şanzıman ortalama yakıt tüketimi 6.6 lt/100 km, voswagen grubu tarafından üretilmektedir skoda.

Üst Alt