ÖyKüM' Alıntı:Merhaba arkadaşlar bende 10 sene öncesi skolyoz çıktı.Eğrilik bele yakın olduğundan riskli olduğu ve hatta yatalak bile belki olabileceğim söylenmişti bana.Eğrilik derecem 52 idi.Ancak her geçen gün eğrilik artmaya başladı ve ağrı ve nefes darlığı yapmaya başladı.Ben de bu ameliyat için uzun bi süre araştırma yaptım.Ve Florance Nattıngale hastanesinde olan Azmi Hamzaoğlu'na giderek hastalığımın takibine başladık.Ameliyat kaçınılmaz olduğundan Çapa'da şu an profesör olan Cüneyt Şar'ın bu konuda çok iyi olduğunu araştırmalarım sonucu öğrendim.Ve 2 sene önce bu çok riskli olan ameliyatı her türlü riski göze alarak oldum.Ve şu an çok şükür ki çok çok iyiyim ve iyiki ameliyat olmuşum diyorum.Bu konuda Cüneyt Şar konusunda gerçekten çok iyi.Arkadaşlara tavsiye ederim.Hepimize geçmişler olsun.
Öyküm peki sende akciğer fonksyon bozukluğu yokmu bende var ve benimde dr.um Azmi hamzaoğluydu narkoz nefes darlığı nedeniyle verilemediğinden ameliyatım yapılamadı.Ameliyat öncesi sağlığınla ilgili Biraz daha bilgi verirmisin?