Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Skolyoz ameliyatı için Ankara'da tavsiye edebileceğiniz doktor var mı? [Soru]

CANSUKAYA

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
mrb benım kızım 2 senedır scolyoz hastası dercesı 27 ama son ıkı ayda 3 derece bırden artmıs hızlı bır ılerleme var ve doktorlar hazıran ayında kesın amelıyat dıyor yası 12 ankarada tavsıye edebılecegınız doktorlar varmı.bılgı verırsenız sevınırım .herkese gecmıs olsun allah saglık versın :cry:

mrb
bend eskolyoz hastasıyım.ankarada necdet şükrü altun bey le görüşmüştüm.çok iyi birr doktor ama ben istanbulda ameliyat olmayı tercih ettim.görüşmek isterseniz necdet şükrü bey gazi tıp ta çalışıyo.çok cana yakın bir doktor.
şimdiden geçmiş olsun
ameliyatı geciktirmeyin lütfen.sonucunuda buraya yazarsanız sevinirim.

SLM

MERHABA BEN SKOLYOZ HASTASIYIM BENDE ANKARA DA DERYA DİNÇER DİYE Bİ DOKTOR DUYGUM ÇALIŞTIĞIM İŞYERİNİN ORDA ECZANE SAHİBİNİN KARDEŞİ OLMUŞ VE ÇOK BAŞARILI GEÇMİŞ BENDE ONA GİDİCEM GEÇMİŞ OLSUN

mrb zeynebim prof.dr.derya dınçer in sende ulasabılecegımız tel no su varmı acaba. bırde merak edıyorum sen nezamandan berı skolyoz hastasısın? derecen nedır? kac yasındasın ? ben bu soruları soruyorum kusura bakma kızımla ılgılı kıyaslama yapmak ıstıyorum.

SLM

merhaba cansu hanım ben 19 yaşındayım ben derecemi bilmiyorum doktorum söylemedi ayın 4 dünde kontrolüm var sorucam çok dikkatli baklırsa benlli oluyo eğirilim neyse derya dinçerin bende mail adresi var ama numarasınıda bulabilirim size eczanedeki bey e sormam lazım tamam tekrar geçmiş olsun

zeynepcim mrb cansu benım kızım benım adım feray. sanada gecmıs olsun. cansununda dık durdugunda pek bellı olmuyo ama eyıldıgınde sag kurek kemıgınde tumseklık var . doktora gıdınce derecenı ve bı oncekı rontgenle arasındakı farkı sorarsan ıyı olur. ssk lıya bakıyolarmı acaba sorabılırmısın. muayeneden sonra benı bılgılendırırmısın canım. gorusmek uzere hoscakal.

merhaba

merhaba feray ablamla ilk önca nasılsıl diyim. ben bugün doktora gittim derecemi sordum benimkisi foksyonel skolyozmuş yani 0-20 derece arası tekrar röntgen çektiler ilk röntgenle karşılaştırıldı ilerleme yokmuş ama düzelmede yokmuş. zaten yapılan egzersizler ilerlemesini önlemek içinmiş. düzelme olmayabilir veya çok uzun zaman alabilirmiş böyle yani.
bende derya dinçer in mail adresi var m.d.dincer@hotmail.com

zeynepcim iyiyim canım. senin derecenın ılerlememesıne sevindim. bende bugun tarık yazar ın muayenehanesını aradım randevu alıp kızımı goturecem bıde onun gorusunu almak ıstıyorum belkı onunla kontrole devam edebılırım. bakalım hayırlısı .kendıne ıyı bak. :)

zeynepcim iyiyim canım. senin derecenın ılerlememesıne sevindim. bende bugun tarık yazar ın muayenehanesını aradım randevu alıp kızımı goturecem bıde onun gorusunu almak ıstıyorum belkı onunla kontrole devam edebılırım. bakalım hayırlısı .kendıne ıyı bak. :)

MRH

NASILSINIZ GİTTİNİZ Mİ TARIK YAZAR IN MUAYENESİNE NE DEDİ BENİM DERECEMDE 15 DERECE BİRAZ MORELİM DÜZELDİ

ZEYNEPCIM MRB.TARIK BEYIN MUAYENE HANESINE DAHA GIDEMEDIM BUYUK KIZIM AMELIYAT GECIRDI ONUNLA ILGILENMEM GEREKTI. CANSU HAZIRANDA OLACAGI ICIN BIRAZ DAHA BEKLEYIM DIYORUM. MART AYININ ORTALARINDA GORUSECEM SANA MSJ ATARIM . KENDINE IYI BAK

slm zeynep damla ben skolyozum 41 derecem.....cansu nun annesıne werdıgın derya dıncerın maıl adresı bende war..daha önce mail atmıstım ama derya dıncere ulasamadım...acaba bı bılgın warmı ya da elınde derya dıncerın baska bı adresı tlf nu fln??ankaraya gıtcemde o yusden cok lazım..yardımcı olursan sewınırım canım...
tesekkurler

herkese saglıklı gunler

SLM

slm damla bilmiyorum numarasını filan derya dinçer ibni sina da istersen bi girip bak adresine internetten bulursam söylerim yine

CANSUKAYA' Alıntı:
mrb benım kızım 2 senedır scolyoz hastası dercesı 27 ama son ıkı ayda 3 derece bırden artmıs hızlı bır ılerleme var ve doktorlar hazıran ayında kesın amelıyat dıyor yası 12 ankarada tavsıye edebılecegınız doktorlar varmı.bılgı verırsenız sevınırım .herkese gecmıs olsun allah saglık versın :cry:

birsey sormak istiyorum. neden ameliyat? 50 derecenin ustunde kolay kolay ameliyata karar vermez doktorlar. ayrıca her olcumde 1-2 derece fark her zaman gozukebilir. ayni doktor ayni filmi bile 1-2 derece farkla olcebilir. ustelik daha 12 yasinda. yani boyu da hala uzamaya devam ediyordur buyuk ihtimalle. baska cozumlerle derecenin artmasina engel olup, ameliyat kacinilmazsa da bunu geciktirmek gibi bir yola gidebilirsinz.belki de ona bile gerek kalmaz. doktorlarimiz tabiki herzaman en dogru karari verecektirler ama bazen her doktor ayni oneride bulunmayabiliyor. acaba kizinizdaki skolyoz vucutta asiri fonksiyon bozukluklarina mi sebep oldu.? ya da baska bir nedeni mi var. ?

mrb ayca oğretmen ılgınıze tesekkur ederım.ben sadece bi doktorda kalmadım.atatürk hastanesı var ankarada ordada cocugun rontgenlerını ve kendını doktora gosterdım.ordakı doktorlarda kesın amelıyat kararı verıyolar . cocuk cok hızlı buyuyor ve 2 ayda 3 gerece artısı cok buldular oyuzden yaza kadar 3 4 ay var bıraz daha ızlıyelım dedıler mayısta tekrar gıdıp olcum yaptıracaz. bende amelıyat olmadan yapılan cozumler varmı dıye arastırıyorum devamlı . allah herkesın hakkında hayırlısını versın. saglıklı gunler.

selamlar benım kızım bugun hastaneye yattı amelıyat olacak cok korkuyorum allahım kendı korusun hepınızın dualarını beklıyorum.allah herkese acil şifalar versin inşallah ameliyatı başarılı olur. çok üzgünüm....... :( :cry:

selam cansukaya

açıkçası bende biraz korktum sizin yazdıllarınızı okuyunca.sanki kızınızın yaşı küçük gibi.ankarada gazi tıpta necdet şükrü altun var ne olur ona da gidin adam çok iyi bir doktor .ben burdan okuduğum kadarıyla erken yaşta aemliyat olanlar sonradan problem yaşıyomuş.sanırım takılan maddeler (platin diye bilinen ama aslında titanium olan) daha sonra boy uzaması devam edince rahatsızlık veriyomuş.
lütfen kızınızın geleceğiiçin bir de necdet beye gidin.necdet bey diyorum çünkü ben ankarada birçok doktora gittim.gerek olmadıkça ameliyat vermiyodu.
acele etmeyin.ilerleme devam etmesin diye korse bile kullanilebilir belki.belli bir yaşa kadar korse kullansa sonra büyümesi durunca ameliyat olsa.
gelecekte yeni bir ameliyatla takılan titaniumları alalım demezler umarım:))
necdet şükrü altun u bir kez daha tavsiye ediyorum.eğer hala ordaysa gazi tıpta .

Üst Alt