Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Skolyoz ameliyatı için Bursa Uzm. Dr. Erol Temirci'yi öneririm..

SERKANSENER

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
2 ay önce 42 derecelik bir lomber skolyoz hastalığım vardı sağolsun Bursa Şevket Yılmaz Devlet Hastanesi Yani şimdiki adıyla Bursa Şevket Yılmaz Eğitim Ve Araştırma Hastanesi doktorlarından olan Uzm Dr Erol TEMİRCİ yaptı ameliyatımı ve şu an çok iyiyim.
Top oynayacak kadar iyiyim dersem şaşırır mısınız. Evde kucuk kızımla top bile oynuyorum. ağrılarımsa hic yok denilecek kadar azaldı doktorum Erol Bey e teşekkür ediyorum

Hadi geçmiş olsun.
Çok sevindim adınıza.
Allah sağlık sıhhat versin.

Şevket Yılmaz'da başladılar demek ameliyatlara.
10 gün önce uğramıştım müthiş bir taşınma telaşı var hastanede.Bölümler yer değiştiriyor uzunca bir süredir.
Ayrıca en alt kattaki ultrason bölümü de çok iyi durumda değildi.
Yangının etkileri az da olsa devam ediyor o hastanede.

Geliştirdi Nedemek Eskiden Bursa Şevket Yılmaz devlet Hastanesi olan hastane, Şimdi ise Bursa Şevket Yılmaz Eğitim Ve Araştırma Hastanesi olarak Kendini Gelişmiş Ayrıca Hastanenin Yanına 2. Ek bina Daha Yapılmış Birisi Kadın Hastalıkları ve Doğumla Diğeride Çocuk Hastalıklarıyla ilgileniyor. Sitesini bile değiştirmiş İsterseniz Bakabilirsiniz.
Bursa Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi

Ek binaları biliyorum orası ciddi bir tesis oldu onun da farkındayım ama o talihsiz yangın çok etkiledi hastanenin ameliyat ve doğumhane bölümlerini.Ama düzelmiş ne güzel.

Evet Düzelmiş Ben 2 ay Önce ameliyat oldum ameliyathaneler Gayet tertipli ve düzenliydi. Tek soru Sizinde dediğiniz gibi -2 ci katta bulunan MR ,Tomogrofi ve ultrason bolumunun biraz duzensiz olması ama zamanla duzelecektir buna eminim

Üst Alt