Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Skolyoz ameliyatı için hastaneye yatacağım. Tecrübelerinizi paylaşır mısınız?

ahmetkolatan

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhabalar.Ben 16 Yaşında Nevşehir de yaşayan bir gencim.Skolyozum yaklaşık 3 sene önce keşfedildi ve sırasıyla spor,fizik tedavi,korse kullandırıldı.En son kontrolümüzde skolyozun derecesinin 46 olduğunu söylediler.Ameliyat olmam gerektiğini söylediler hiç bir korkum yok ama babam ve dedemin karşılayacağı masraftan çekiniyorum ve risklerini göze alıp ameliyata girmeyi düşünüyorum.Nevşehir de imkanlar kısıtlı olduğu için Kayseri Erciyes Tıp Araştırma Hastanesinde Mahmut Aygün adında bir doktora ameliyat olacağım ne yapmam ve ne yapmamam gerekir neler bana moral verir yazarmısınız?
Teşekkürler...

sana tek tavsiyem kardeşim ameliyatını olmadan önce git engelli raporunu al sonra ameliyatını ol ben oldum olduk tan sonra rapor alma şansın çok düşük benim derecem 62 idi şimdi gayet iyiyim umarım sende iyileşirsin

Skolyoz ameliyati oldum sonucları

Merhaba arkadaslar ben gecen yaz skolyoz ameliyatı oldum her sey iyi gidiyor ama sırtımda bir kamburluk var bu da beni ister istemez dıs gorunus olarak uzuyor. bunu doktoruma sordum dedigi seyler normal eğrilik coktu bu yuzden boylrsin felan inanın insanlar bana bakacak alay edecek diye dısarı cıkmaya cekınır oldum sadece ev okul yapıyorum bilmiyorum bu kamburlugum duzelirmindik durmakta cok gucluk cekiyorum ameliyattan sonra yuruyusum felan degisti 17 yasındayım ne yapmam gerekiyor lutfen yardım edin :(

Üst Alt