Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Skolyoz ameliyatı için İstanbul'da önerebileceğiniz bir doktor var mı?
Skolyoz ve distoni hastasıyım %35 ilk bir eğilme söz konusu sizce ameliyat olabilir miyim ve önerebileceğiniz bir doktor varmı İstanbul da şimdiden teşekkür ederim
ümraniye araştırma hastanesi nejdet sağlam şiddetle tavsiye ederim
istanbulda özel ve devlet gezmediğim yer kalmamıştı ameliyat öncesi ama bu doktor bir ailen gibi hissiyat veriyor ve dalında çok başarılı tavsiye ederim
benim kifoz derecem 90 derecedi + skolyozda vardı diye ameliyat olmak zorunda kalmıştım korse ile düzelecek durumda değil di ameliyat oldum harika bir hayatım oldu, yeniden doğmuş gibiyim
şükürler olsun
benim çoçuk problemli 12 yaşında tifos ta var aynı zamanda biz daha önceleri marmara araştırmaya gidiyorduk . oradaki pr doktor korse tedavisi uyguluyordu doktorumuz oradan ayrıldı. bizde ortada kaldık bu doktoru tavsiye edermisiniz.
@mühendisbey kesinlikle tavsiye ediyorum ben istanbul da balta limanından tutun da gezmediğim yer kalmamıştı ama en mantıklı konuşan anlatan bu hocaydı
arkadaşlar özelden size mesaj attım bakın, giderseniz adımı soy adımı verin 7 yıldır kendisini tanıyorum ameliyat oldum olalı, gidin selamımı söyleyin inşallah daha da yardımcı olacaktır
olurda bir nebze faydamız dokunursa, bana da dua etmeyi unutmayın arkadaşlar
@mühendisbey + @aygulsarikus
ben bu hastanede muayene oldum skolyozdan ameliyatım ertelendi ama orada ameliyat olup memnun olanlar var ben tavsiye ederim sol ayak kısalığından bu hastenede ameliyat oldum doktorumdan memnunum artık skolyoz ameliyatı için zaman bekliyorum
aygulsarikus ben baltalimanında 14 tane ameliyat oldum hepside başarılı geçti hastaneden memnunum bu kişisel bir görüş sizin gördüpte benim görmediğim birçok şey olabilir sizde haklısınız
14 tane ameliyat neden oldunuz hocam ??? normalde bir kez yapılır ameliyat mühendisbey hoca ile görüşmeye gittiniz mi ? aygül hanım gitmiş görüşmüş memnun kalmış sizde bir ara çocuğu götürün baksın hoca isim soy ismimi yazmıştım gidin selamımı söyleyin elazığlı olduğumu da söyleyin size yardımcı olacaktır, yalnız gitmeden önce araştırma hastanesinden hocanın sekreterinden randevu alın, randevu almadan gitmeyin geçmiş olsun
Skolyoz23 hocam yanlışlığı düzeltmek istiyorum 14 kez ameliyat olan mühendisbey değil berkanoztrk berkanoztrk ewt seni dinliyoruz 14 kez neden ameliyat oldun sanıyorum ki tamamı skolyoz ile ilgili değildir
Mühendisbey çok geçmiş olsun çocuğunuz çok küçük skolyozun yanında kifoz un da olduğunu yazmışsınız o kadar detaylı bilgim yok ama benim kızım 42 derece skolyoz idi korse tedavisi ile ikibuçuk sene kullandı günde en az 20 saat tedavi almanyada yapıldı 29.5 dereceye düştü çocuğunuzun kemik gelişimi yani boy uzaması bitene kadar korse kullanması gerekir birde kaç derece yazmamışsınız en azından ilerlemesini önler eğer ameliyat seçeneğini düşünüyorsanız yinede boyunun uzamasının bitmesini beklemek zorundasınız yoksa ameliyatta omurga dondurulacağı için vucut büyümeyecek kol vebacaklar büyüyecek bir uyumsuzluk olacaktır dolayısıyla beklemek zorundasınız
Katılıyorum arkadaşım size kendim gidip muayene oldum. asistan doktor
vardı ama oturmuş masaya surat çürümüş duvar gibi pişman oldum gittiğime sanki doktor değilde muhtarın yanına imza almaya gitmişiz..neyse herşeyin şahidi ALLAH tır..
berkanoztrk anladım çok geçmiş olsun SARUHAN BEY maalesef ki öyle ama bu tüm doktorlar öyle demek değil bu birazda şans işi iyi doktor herkese nasip olmuyor maalesef
@aygulsarikus ben bir yıldan fazla bekledim tabi o zaman sıra sistemi vardı apaçık diyorlardı zaten sekreter sıranız şu bir seneden önce gelmez yazalım mı adınızı sıraya
yani şimdi yine şanslısınız belki biraz daha bekleyeceksiniz ama sonuçta çok kısa süre içinde ameliyat olmuş olacaksınız acil hasta çok çıkıyor mecbur onlara öncelik vermek zorunda kalıyorlar sabır edin yakın zamanda çağırırlar
Skolyoz23 hastanede birkaç tane hoca bulunmaktadır evet ama bizim hastalığa sadece bizim dr bakıyor o yüzden tek sorun uygun yatak olmaması onun için de yapılabilecek çok fazla bi şey yok beklemekten başka sabretmek gerek sabrediyorumda mecburen ama cidden zor
acil hasta gelince ister istemez onlar yer açmak zorunda kalıyorlar yani bekleyin muhakkak sizi çağıracaklar pek uzun sürmez öyle görünüyor canızı sıkmayın iyi düşünün iyi olsun ve hayırlısı ne ise o olsun
mühendisbey çocuğunuz 12 yaşındaymiş yani şu anda ameliyat zaten uygun olmaz çünkü ne kadar ameliyat tekniği gelişirse gelişsin (uzayan vidalar yerleştiriliyor bu çocuğun yaşındakilere) ama hiç bir zaman doktorlar mecbur kalmadıkça ameliyat önermez bu yaştakilere... aşırı ilerliyor ise ameliyat yapılmalıdır çünkü boy uzaması durabilir bu da omurilik kemiğinin baskı altında kalıp daha ileri derecede sorunlara neden olacaktır..
daha önce korse tedavisi kullanmışsınız peki derecesi kaç ki korse verdiler yani dereceyi biliyor musunuz ??
belli dereceler arasında korse tedavisi uygulanır yani öyle her önüne gelene korse verilmez, yeni gittiğiniz necdet hocamız neden korse tedavisine bile gerek yok dediğini anlıyoruz az çok
büyük ihtimal çocuğunuzun kifozu normal derecede yani yüzme vs yaparak omurilik uzadıkça düzelecektir
oturup kalkmasına özellikle dikkat etsin bol bol yüzsün
ama ihmal etmeyin aklınıza yatmıyorsa muhakkak başka doktorlara dahi gidin gösterin sonuçta çocuğunuzun geleceği için her yola başvurun derim
Konunun açıldığı tarihe baktım da bugün 2 ay oldu ameliyat olalı Skolyoz23 yardımların için çok çok teşekkür ederim sana seni tanımasaydım şimdi ne halde olurdum düşünemiyorum bile hem fiziki anlamda hem de psikolojik olarak skolyoz çok etkiliyor yaşayan bilir ancak
SM-G355HQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi