Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Skolyoz ameliyatı için İstanbul'da önerebileceğiniz bir doktor var mı?

Gülo34

Aktif Üye
Konular
16
Reaksiyonlar
0
Skolyoz ve distoni hastasıyım %35 ilk bir eğilme söz konusu sizce ameliyat olabilir miyim ve önerebileceğiniz bir doktor varmı İstanbul da şimdiden teşekkür ederim

ümraniye araştırma hastanesi nejdet sağlam şiddetle tavsiye ederim

istanbulda özel ve devlet gezmediğim yer kalmamıştı ameliyat öncesi ama bu doktor bir ailen gibi hissiyat veriyor ve dalında çok başarılı tavsiye ederim

benim kifoz derecem 90 derecedi + skolyozda vardı diye ameliyat olmak zorunda kalmıştım korse ile düzelecek durumda değil di ameliyat oldum harika bir hayatım oldu, yeniden doğmuş gibiyim
şükürler olsun

inşallah emin olun siz de iyi olacaksınız canızı sıkmayın

Skolyoz23

benim çoçuk problemli 12 yaşında tifos ta var aynı zamanda biz daha önceleri marmara araştırmaya gidiyorduk . oradaki pr doktor korse tedavisi uyguluyordu doktorumuz oradan ayrıldı. bizde ortada kaldık bu doktoru tavsiye edermisiniz.

@mühendisbey kesinlikle tavsiye ediyorum ben istanbul da balta limanından tutun da gezmediğim yer kalmamıştı ama en mantıklı konuşan anlatan bu hocaydı

arkadaşlar özelden size mesaj attım bakın, giderseniz adımı soy adımı verin 7 yıldır kendisini tanıyorum ameliyat oldum olalı, gidin selamımı söyleyin inşallah daha da yardımcı olacaktır

olurda bir nebze faydamız dokunursa, bana da dua etmeyi unutmayın arkadaşlar
@mühendisbey + @aygulsarikus

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI BALTALİMANI METİN SABANCI KEMİK HASTALIKLARI EĞİTİM ve ARAŞTIRMA HASTANESİ

ben bu hastanede muayene oldum skolyozdan ameliyatım ertelendi ama orada ameliyat olup memnun olanlar var ben tavsiye ederim sol ayak kısalığından bu hastenede ameliyat oldum doktorumdan memnunum artık skolyoz ameliyatı için zaman bekliyorum

berkanoztrk baltalimanına bende gittim ama orası kadar berbat bir hastane görmedim sözde kemik hastanesi ama alakası yok kesinlikle tavsiye etmiyorum

aygulsarikus ben baltalimanında 14 tane ameliyat oldum hepside başarılı geçti hastaneden memnunum bu kişisel bir görüş sizin gördüpte benim görmediğim birçok şey olabilir sizde haklısınız

14 tane ameliyat neden oldunuz hocam ??? normalde bir kez yapılır ameliyat mühendisbey hoca ile görüşmeye gittiniz mi ? aygül hanım gitmiş görüşmüş memnun kalmış sizde bir ara çocuğu götürün baksın hoca isim soy ismimi yazmıştım gidin selamımı söyleyin elazığlı olduğumu da söyleyin size yardımcı olacaktır, yalnız gitmeden önce araştırma hastanesinden hocanın sekreterinden randevu alın, randevu almadan gitmeyin geçmiş olsun

Mühendisbey çok geçmiş olsun çocuğunuz çok küçük skolyozun yanında kifoz un da olduğunu yazmışsınız o kadar detaylı bilgim yok ama benim kızım 42 derece skolyoz idi korse tedavisi ile ikibuçuk sene kullandı günde en az 20 saat tedavi almanyada yapıldı 29.5 dereceye düştü çocuğunuzun kemik gelişimi yani boy uzaması bitene kadar korse kullanması gerekir birde kaç derece yazmamışsınız en azından ilerlemesini önler eğer ameliyat seçeneğini düşünüyorsanız yinede boyunun uzamasının bitmesini beklemek zorundasınız yoksa ameliyatta omurga dondurulacağı için vucut büyümeyecek kol vebacaklar büyüyecek bir uyumsuzluk olacaktır dolayısıyla beklemek zorundasınız

aygulsarikus

Katılıyorum arkadaşım size kendim gidip muayene oldum. asistan doktor

vardı ama oturmuş masaya surat çürümüş duvar gibi pişman oldum gittiğime sanki doktor değilde muhtarın yanına imza almaya gitmişiz..neyse herşeyin şahidi ALLAH tır..

Son düzenleme:
berkanoztrk anladım çok geçmiş olsun
SARUHAN BEY maalesef ki öyle ama bu tüm doktorlar öyle demek değil bu birazda şans işi iyi doktor herkese nasip olmuyor maalesef

Skolyoz23 maalesef belli değil her hafta cuma günü arıyorum hastaneyi aldığım cevap "uygun yatak yok o yüzden aranmamış olabilirsiniz"

Çok fazla stres altında hissediyorum kendimi ve seni şimdi çok daha iyi anlıyorum cidden beklemek çok zor

@aygulsarikus ben bir yıldan fazla bekledim tabi o zaman sıra sistemi vardı apaçık diyorlardı zaten sekreter sıranız şu bir seneden önce gelmez yazalım mı adınızı sıraya

yani şimdi yine şanslısınız belki biraz daha bekleyeceksiniz ama sonuçta çok kısa süre içinde ameliyat olmuş olacaksınız acil hasta çok çıkıyor mecbur onlara öncelik vermek zorunda kalıyorlar sabır edin yakın zamanda çağırırlar

Skolyoz23 hastanede birkaç tane hoca bulunmaktadır evet ama bizim hastalığa sadece bizim dr bakıyor o yüzden tek sorun uygun yatak olmaması onun için de yapılabilecek çok fazla bi şey yok beklemekten başka sabretmek gerek sabrediyorumda mecburen ama cidden zor

acil hasta gelince ister istemez onlar yer açmak zorunda kalıyorlar yani bekleyin muhakkak sizi çağıracaklar pek uzun sürmez öyle görünüyor canızı sıkmayın iyi düşünün iyi olsun ve hayırlısı ne ise o olsun

Skolyoz23 amin inşallah çok teşekkür ederim görüşmek üzere ALLAHA emanet ol

mühendisbey çocuğunuz 12 yaşındaymiş yani şu anda ameliyat zaten uygun olmaz çünkü ne kadar ameliyat tekniği gelişirse gelişsin (uzayan vidalar yerleştiriliyor bu çocuğun yaşındakilere) ama hiç bir zaman doktorlar mecbur kalmadıkça ameliyat önermez bu yaştakilere... aşırı ilerliyor ise ameliyat yapılmalıdır çünkü boy uzaması durabilir bu da omurilik kemiğinin baskı altında kalıp daha ileri derecede sorunlara neden olacaktır..

daha önce korse tedavisi kullanmışsınız peki derecesi kaç ki korse verdiler yani dereceyi biliyor musunuz ??

belli dereceler arasında korse tedavisi uygulanır yani öyle her önüne gelene korse verilmez, yeni gittiğiniz necdet hocamız neden korse tedavisine bile gerek yok dediğini anlıyoruz az çok

büyük ihtimal çocuğunuzun kifozu normal derecede yani yüzme vs yaparak omurilik uzadıkça düzelecektir
oturup kalkmasına özellikle dikkat etsin bol bol yüzsün

ama ihmal etmeyin aklınıza yatmıyorsa muhakkak başka doktorlara dahi gidin gösterin sonuçta çocuğunuzun geleceği için her yola başvurun derim

Konunun açıldığı tarihe baktım da bugün 2 ay oldu ameliyat olalı Skolyoz23 yardımların için çok çok teşekkür ederim sana seni tanımasaydım şimdi ne halde olurdum düşünemiyorum bile hem fiziki anlamda hem de psikolojik olarak skolyoz çok etkiliyor yaşayan bilir ancak

SM-G355HQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gülo34 kader hocam birileri vesile olacaktı illa ki , benim olmam ve iyi olman benim için en büyük mutluluk
Allah sağlıklı uzun ömürler versin ablam

Allah razı olsun kardeşim benim Skolyoz23

SM-G355HQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt