Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Skolyoz ameliyatı olanlar şu an nasıl?

2468

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
merhaba. daha önce benzer konular vardı ama fazla cevap gelmeyince yeni konu açmak istedim. skolyoz ameliyatı olalar şuan nasıl? normal hareketleri yapabiliyorlar mı? bende kısa süre sonra ameliyat olucam merak ediyorum. :)

Yarın tam bir hafta olacak sırtım biraz kazık gibi ağrılarım oluyordu ama taburcu oldum bugün evde ki ilk günüm ağrım olmasına rağmen gayet iyiydi 5 dk falan oturabiliyorum istediğim her zaman kalkıp yürüyorum ama çok uzun süreli değil kısacası beklediğimden çok daha iyiyim bu arada 8 Cm boyum uzadı çok mutlu oldum :D

Ay çok sevindim cevap gelmesine :D
Bende salı ameliyat oldum. Beni hastaneden persembe günü taburcu ettiler :D ben daha ölçülmedim ama 5 cm vardir herhalde :D
aynı bende sen gibiyim ya çok fazla oturamıyorum. Odalarda yürüyorum biraz o kadar
Sende hala bir görüntü bozuklugu var mı?

Derecem yüksek olduğu için şimdi düzelmiş halim daha iyi görüntüm daha iyi belim dik duruyor yürüyüşüm falan iyi yönde değişti ailem en azından eskisi kadar sallanmadığımı söylüyorlar

Anladım iyiymiş. Benim derecem 60 dı. Doktor komple düzeldi dedi. Ama bir tarafımda hala boşluk var 2 3 aya düzelir dedi daha yeni diyeymiş.

O boşluk bende de var skolyozumun olduğu taraf şimdi boş geliyor alışırız bundan sonra :D

Ben sargılardan anlayamiyorum :D evet ya alısiriz artik. Ben eskisi gibi haraket edemicem diye korkuyorum sadece

Ameliyat yerinin üstünde sargı var

Sargı diyince bende büyük bir şey sandım bende de tam orada var kalın bir bant galiba bu arada bende korkuyorum eskisi gibi hareket edemezsem diye ama çoğu kişi eski haline döndüğünü söylemiş

Evet o bant mi sargi mi neyse :D
Bende oyle okudum hep ama bazi yerlerde de eskisi gibi egilemeyip spor yapamayanlarda varmis. Ya da denememislerdir belki bilmiyorum. Umarim eskisi gibi haraket edebiliriz ya

bende olmak istiyorum ama hep korkuyorum erteliyorum... yazılanlar biraz cesaret verse de yine de korkuyorum... Hepinize geçmiş olsun arkadaşlar

Olman gerekiyorsa ol bence. Bugun benim 1. Haftam hala yatiyorum ve bastaki kadar olmasada agrim var. Ama hic egrilik kalmadi ve boyumda uzadi. Tabi ilerisi icin bisey diyemiyorum bilmedigim icin :D

Su am kizim ameliyat olali 5 gün oldu.günde 1.5 saat oturuyor.daha yurutmedilerH as stanedeyiz.Doktorumuz gövdeye alci yapilacagini söyledi.

Üst Alt