Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Skolyoz ameliyatı olduktan uzun sure sonra platinlerimi zorladim!?

skolyoz78

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaslar hepimize gecmis olsun oncelikle. Ben 29 yasimda 50 derece skolyozumdan ameliyat oldum, 5 senedir durumum gayet iyiydi ancak 1 ay once ameliyatimi unutup marketten aldigim buyuk su sisesini eve tasiyinca agrilarim artti. Doktora gorundum rontgende platinlerinde birsey yok dedi ama agrilarim hala gecmedi. Dinlenirken fazla agrim olmuyor ama disarda gezerken yada calisirken agrilarim artiyor. Acaba boyle bir durum yasayan arkadas varmi ne yapmaliyim sizce..

bende böyle bir hata yaptım ve ağır kaldırdım yürürken çok ağrım oluyordu. doktoruma gittiğimde platinlerin sağlam ancak yükü 2 disk taşıdığı için bir daha ağır kaldırma yoksa fıtığa çevirir dedi. bende kendim netten bulduğum bel kaslarını güçlendirici hareketler yapmaya başladım şimdi iyiyim.

Tesekkur ederim infer. Benimde dinlenmeyle gecmedi, egzersizler iyi gelebilir belki.

Benim skolyoz ile ilgili başımdan geçeni paylaşmak istiyorum arkadaşlar.. çok araştırdım bu site veya benzeriydi hatırlayamıyorum 2012 de ameliyat olmayı kendi iradeler araştırarak olmak istedim. Ama kararsızdım ve mecbur olma kararı verdim. Bakırköy Devlet hastanesinde tetkiklerim yapıldı ameliyatım kesindi son gün MR emara girdim doktor bana senin boynun da da sıkıntı var dedi yani dedim şöyle anlattı kuyruk sokumundan boyun da dahil platin takmamiz gerekecek dedi ama bence ağrın yoksa ona hiç gerek yok dedi bende de %48 di skolyoz bende tamam dedim olmak istemedim. Şuan ben işimden firsat oldukça kickboks yapıyorum ve ağrım inanın olmuyor. Eğer mecburi değilseniz ameliyat olmayın boyunuz kısa olsun görünüşünüz çok deforme olmuyorsa o platinin vereceği ağrıyı cekmeyin .. Eğer soru sormak isterseniz mail adresim csamet0055@gmail.com

yüzde 25 raporum var. memurum ama normal kadrodan atandım kpss ile.

Üst Alt