Herkeze merhbalar ben Berk 16 yaşındayım bu ayın 14.ünde Ankara gazi tıp üniversitesinde sevgili doktorum Prf.Dr. Alparslan Şenköylü tarafından ameliyat edildim. Ameliyattan önce derecemin 90 larda olduğu söylendi ve şuan 20 lerin altına indirildiği söylendi. Gerçekten işinin erbabı harika bir insandır kendisi. 70 dereceye kadar iyileştirdi. Elbet çok ağır bir ameliyat fakat alışıcam allahın izniyle. Ertesi gün hemen ayağa kaldırıldim. O anki duyguyu tarif edemem o sirtimdaki agirlik. Yeni doğmuş bebek gibiydim. Sonra yavaş yavaş derken 1 haftada taburcu edildim. Şuan evdeyim ve 13.günüm. O ilk 3 gecenin agrisini asla unutamam. Halen agrilarim var tabii ama daha az. Ben biran önce eski hayatıma dönmek istiyorum. Daha önce olan varsa lütfen bilgilendirsin 13.günüm ne zaman tamamen kendime gelebilirim. Artık yat yat sıkıldım yarım adam gibiyim koşmak zıplamak en kötü bilgisayarımın başına oturup zaman öldürmek istiyorum. Ne kadar sürer bu ? Okul desek derslerden fena halde geriyim zaten. Şimdiden cevaplıcak olan herkeze teşekkürler.