Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Skolyoz ameliyatı olması gereken kızım sırtındaki yara kapanmadığı için olamıyor..?

• Konbuyu başlatan oflutubanur
  • Başlangıç tarihi
O

oflutubanur

Herkese hayırlı akşamlar sitenize yeni üye oldum burda bulunan tum arkadaşlara geçmiş olsun diyorum.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.8 yaşında sipina bifida hastası kızım var 22 gunlukken kesesi kapatılıp şant takıldı yuruyemıyor şu andaki takipleri marmara ünüversitesinde devam edıyor.2010 dan beri sırtında bulunan kesenin yanında yara açılıyo iki kez operasyonla kapatıldı yara ama yıne açıldı sırtındakı kemık alınması lazım skolyoz amelıyatı olması gerek ama yara varken buda mumkun deyıl bızım durumumuzda olan arkadaşlar var mı nasıl çozum buldular yazarlarsa sevınırım

arkadaşım öncelikle geçmiş olsun diyorum ALLAH acil şifalar versin bu konuda bir bilgim olsa idi yardımcı olmak isterdim. ama herhangi bir bilgim yok sadece size ve kızınıza dua edebilirim ALLAH acil şifalar verir İNŞALLAH en kısa zamanda sağlığına kavuşur ALLAH'a emanet olun...

Rabbim şifa versin inşallah.
sanırım yatak yarası dimi sırtındaki yara? ilk önce yapmanız gereken yatarken yara üzerine baskı yapmayacak şekilde pozisyon alınması gerek. plastik cerrahi baktı mı yaraya? güzel bi araştırma hastanesine gidin yada fakülteye falan..dediğim gibi yatarken 2 saat arayla pozisyon değiştirin yararın üzerinde baskı olmayacak şekilde. çok geçm iş olsun..

Teşekkur edrım yatak yarası tam olarak deyıl malesef yatmıyor oturuyo sırtındakı kemık sıkıntı yaratıyo plastık takıbındeyız sureklı marmara unuversıtesınden takıp edılıyoruz yuzu koyu yatması gerekıyo bunu da kızım ıstemıyor şu an bıle hastanedeyız yara enfekte olmuş yardımcı olmaya çalıştığınız için teşekkur ederım

Üst Alt