Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Skolyoz ameliyatı ölümcül olabilir mi?

polynom

Aktif Üye
Konular
28
Reaksiyonlar
1
merhabalar,

benim bedensel engelli bir ablam var. zaten 8 kardeş içinde bir tek ablam (kızkardeşim ) var. oda öyle.
yalnız belirgin şekilde skolyozu var ve bir doktor eninde sonnda ameliyat olacaksın demiş. gözünün içine baka baka da "masada kalabilirsin" denilmiş.

skolyoz ameliyatı geçirenlerden ricam bu ameliyat nasıldır , olduktan sonraki işleyiş nasıldır ? ameliyat gerçekten tehlikeli ve zorunlu mudur? gibi konularda bilgi rica ediyorum.

ablam bedensel engeline rağmen (iki ayağı da felçli) çok çalışan biri , sıfırdan başladı ve bir dükkan işletiyor şuan. ve başına bişi gelirse çok üzülebilirim. :(

Son düzenleme:
Kardeşim öncelikle çok geçmiş olsun evet doktorları acımasız görüyoruz fakat görevleri bu bunu demek zorundalar bende bedensel engelliyim ve banada aynısını direk dedi bizlere biçilen kader bu engelisin ameliyat olma yaşa yaşaya bildiğin kadar 3-5 gününü onu da ameliyat olarak atmayalım senden diye diyorlar fakat o 3-5 günün de hep ağrı sızı ve nefes darlığı ile geçiyor yaşamak denirse onada

Bana da aynısını demişlerdi. Skolyozla devam edebildiğim kadar devam et demişlerdi. Ama bu yıl Ankara Dışkapı Yıldırım Beyazıt E.A.H'nde skolyozla ilgili tecrübesi olan doktor ameliyat olmayı kabul etmem durumunda ameliyatı yapabileceğini söyledi. Kendinden emin bir üslupla. Kafam karıştı. Öyle sonrasında daha gitmedim yanına.

Üst Alt