Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Skolyoz ameliyatı olunca sakat kalma ihtimali var mı?
merhaba ben 21 yaşındayım skolyoz hastalıgım var bunu geçen sene öğrendim 36 derece doktor ameliyat olmamı söyledi fakat aameliyat olursam sakat kalma ihtimalimin var olduğunu söyledi. bennim daha önceki araştırmalarıma göre 40 derecenin altındakilere spor korse ve düzenli takip uygulandıgı yazıyordu benimki 36 derece lütfen konu hakkında bilgisi olan cevap versin.
asla tek doktorun dediğine göre hareket etmeyin ben ameliyatı geremedikçe asla önermiyorum % 40 altında dereceler ameliyat gerektirmiyor youtube deniz konya yazarsanız tedaylı bir anlatım içinde videosu var ama şuan sınırdasınız mutlaka bir başka bir doktorun gözükün derim % 40 altında eğilmeler korse ve özellikle yüzmeyle bu oran düşüyo
Medical park Deniz Konya Muraz Academic hospital Murat Bezer Ve florence nightingale hastanesinde azmi bey benim tespit ettiğim en iyi doktorlar cerrahlar bunlar özel hastanede oldukları için ücretleri biraz fazla bilginiz olsun ama ben 2 yıldır platinle yaşayan bir insan olarak ve şuanda çıkartırmak için dr arıyorum asla ameliyat önermem dediğim gibi %40 altında derecelerde asla ameliyat gerekmiyor
ama gecen hergün sizin zararınızda olur bi an önce yüzme başlayın ve derece artmasını engelleyin ve bu arada doktor gözükün sınırdasınız %40 üstüne çıkarsa ne yazıkkı ameliyat derler ama ameliyat konusunda iyi bir cerrah olduktan sonra hiç korkmadan ameliyat olabilirisiniz Allah hepimize Acil şifalar versin
evet felç riski var ameliyat olmadan önce hatta ameliyat sorumluluğunu yani başına gelicek herşeyi kabul ediyorum diye bir sözleşme gibide birşey imzalıyorsunuz ama dediğim gibi ameliyatta doktor çok önemli techübeli bir cerrah bulursanız bu risk çok azalıyor dr zaten böyler birşeye ihtimal dahi vermiyor ameliyat öncesi bence ameliyat olmanız gerekiyorsa olun ameliyattan altını çizerek söylüyorum güvendiğiniz bir dr oldğu sürece asla korkmayın bende 2 yıldır 6 tane vida ile yaşıyorum önemli olan ameliyattan sonra benim vücudum platinleri kabul etmedi şuan bende güvenilir bir doktor arıyorum iyi bir cerrah bulursam hiç düşünmeden tekrar o masaya yatıp platinlermi aldırmak istiyorum. Ameliyattan korkmayın ameliyat sonra ki platinlerin alışma süreci skıntılı benm 2 yıldır çektim ama platinlere 3 ayda hiç ameliyattan olmamş gibi olan insanlarda buda insan insan'a değişiyor
dediğim gibi %40 altındaki dereceler bildiğim kadarıyla ameliyat yapılmıyor ameliyat asla gerekmiyorsa bir insanın olmasını istemem ama yüzme konusu ihmal etmeyin çünkü gecen hergün eğriliğin artması demektir %40 ve üstüne ulaştıığı zaman dr ameliyat derler https://www.youtube.com/watch?v=SjcUbuSBAHs belki bu video kafanızdaki bazı soru işaretlerini siler.