Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Skolyoz ameliyatı olup da doğum yapan oldu mu?

bynakcakaya

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
skolyoz ameliyatı olup daha sonra doğum yapan varmı varsa gebeliği nasıl geçti bana yardımcı olurmusunuz

Gebelik Nasıl geçiyor bilmiyorum ama çok tanıdğım ve hata ileri derece skolyoz hastasının doğum yaptığını biliyorum..

mrb arkadaşlar skolyoz hastasıyım ve bi kızım var şimdi üç yaşında hamileliğimde kolay geçti Allah ıma çok şükür doğumumda ama tabiki sezeryan oldu. ve benimki sadece skolyoz değil pollio da var

bende skolyoz amelıyatı oldum ve 4 aylık bir oğlum var çok sukur hamılelıkte sıkıntı yasamadm dogumumdan 2 hafta kalana kadarda calıstım cok rahat bır hamılelık ve cok rahat bır dogum yaptım sezeryan ıle doktorum sezeryandan sonra 100 de 100 norml olmazmıs ıyıkıde normalı beklemedık dedı skolyoz derecemde ılk amelıyatımda % 38 dı (hatırladıgım kadarıyla) ilk ameliyatımda platın takıldı sonra cıkartıldı.

peki arkadaşlar kifo skolyoz olupta dogum yapan varmı..??

evet var özlem bizim bir komuşumuz var ileri derce kifozkolyoz ve 2 çocuğu var

Arkadaşlar paylaştığınız için çok teşekkür ederim bende evliyim ve bende kifoskolyoz var ve hamile kalmaktan ve sorun yaşamaktan çok korkuyorum. Biraz rahatladım :)

ben ameliyat olmadım ama skolyozum. 2 yaşında bir oğlum. hamilelik çok rahat geçti ancak doğum olmadı sonradan anladık ki bebek anne rahminde sıkışmış son aylarda bu sebeple çok hareket edememiş ve boynu tutulmuş. dolayısıyla boynunu çevirip de doğum kanalına giremedi sezaryan oldu. bir kaç ay sonra da boynundaki tutulma düzeldi.

Evet var benim :)Benim skolyoz ameliyatımdan 3 sene sonra çocuğum oldu.Hamilelik sürecinde ve doğum sonrasında hiçbir sıkıntı yaşamadım.O yüzden tedirgin olmanıza gerek yok.

Skolyoz olan veya skolyoz ameliyati olan illada sezeryanlami dogum yapmali????

Üst Alt