Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Skolyoz ameliyatı olup felç kalan oldu mu?

Konular
14
Reaksiyonlar
0
skolyoz olanlar bilirki skolyoz. ameliyatları çok rsiklidir... merak ettiğim skolyoz olupta felç kalan oldumu? veya öyle bir vaka duydunuzmu?

Allah korusun bu işler yapılırken çok dikkatli davranılır bende ağır bir skolyoz ameliyatı geçirdim hem düzeltildim hemde böyle bir şey yaşamadım zaten ameliyaatan çıkar çıkmaz narkozdan uyanırken doktor gelir ayaklarına bakar oynuyormu diye... ağır bir ameliyat ama rski olmasına rağmen çoğunlukla başarı oranı % 90 ların üzerinde girin ve ameliyatınız olun...

ben 2008 de ilk ameliyatı geçen ayda 2. ameliyatı oldum kırılan platin sebebiyle. 2 defa hastanede yattım hiç öyle birşey duymadım. tek duyduğum olumsuz şey vücudun platini kabul etmemesiydi ama şükür bende öyle bir sorun çıkmadı. büyük ve riskli ameliyat ilk ameliyatım tam 7 saat sürdü. riski elbette vardır ama işin profesörüne yaptırırsan inşallah sorun olmaz...

geçmiş olsun hasan yalgın platin neden kırıldı ki platinler herhangi kısıtlama yapıyormu hareketlerinizde ve kime yaptırdınız ameliyatı?

Arkadaşlar bir müşterim var, tatlımı tatlı bir kız 15 yaşlarında. geçtiğimiz senelerde skolyoz hastası olarak gelir giderdi. Şimdi ameliyat olmuş, eski görüntüden eser kalmamış. Kendisi geldiğinde ameliyatı hakkında birşeyler yazması için sitemizden bahsedeyim. Nerede oldu, hangi doktor yaptı bu ameliyatı...

ameliyatlarınız güzel geçmesine sevindim bende 10 sene önce ameliyat olmuştum.. benimkisi yanlış ameliyat olduğu için düzelme artı.. ama çok şükür yürüyorum sorun yok.. sadace merak ettim::)

bende skolyoz ameliyatını 1995 de oldum. ama bende ilerleme devam etti. ilerleme devam ettiği için platinleri 11 ay sonra aldırmak zorunda kaldım. daha ne kadar ilerleyecek bilmiyorum. ilerleme devam edecekmi bilmiyorum. ilerlerse felç kalırmıyım bilmiyorum. tekrar ameliyat olursam risk ne kadar bilmiyorum. anlayacağınız kafam çok karışık. sağlık herşeyden çok önemli. allah herkesin yardımcısı olsun...

ben skolyoz ameliyatından sonra felç kaldım

yabangulu89;

ben skolyoz ameliyatından sonra ayaklarımı hissetmedim.
Doktorum melih güven ameliyatta hata yapmıs ve sinirlere dokunmus bacaklarımı hissetmiyorum 1,5 senin sonunda sacede ateller ile yürüyebiliyorum tedavim halen sürüyor
ve hatasını kabul etmiyor hukuk yoluna başvurup hakkımı sonuna kada arayacağım ve beni boluda izzet baysal üniverstesinde ameliyat ettiği halde fizik tedavi merkezi olarak ist. çok ucra bir köşede ucra bir hastaneye yerleştirdi.
Eğer boludaki fizik tedavi merkezinde kalsaydım belkide zaman kaybetmemiş olacaktım ve suan yürüyor olabilirdim
bütün işlemlerimlerimle oynamış resmen kadırdı

Elif yürüyemen için hiçbir sebeb yok, fizik tedaviye devam, sinir ameliyatları basit değil yeri geldiğinde sinirlerle mecbur oynanıyor.En basit omurilik ameliyatlarında bile 6 ay 1 sene yürüyemiyosunuz.doğru fizik tedaviyle hergün değişikliği farkedeceksiniz.Her kişinin ameliyatı farklıdır.

Üst Alt