Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Skolyoz ameliyatı olursam sonrasında ne gibi sorunlar yaşarım..?
ameliyattan sonra seni bekleyen bir sorun yok lskymtf ameliyattan sonra düzelme aşaman için büyük bir zamana ihtiyacın olacaktır çünkü riskli bir ameliyata gireceksin
bende 8 yıl önce girmiştim aynı ameliyata şu an sırtımda PLATİNle yaşamımı sürdürüyorum
ameliyat sonrası çeşitli KORSElerle ayağa kaldırılacaksın fizik tedaviye gideceksin sırtüstü yatacaksın hep 1 yıl doktor gözetiminde muayenelere gideceksin sırtını sıcak tutacaksın herzaman
ilk 3 ay kabadayı gibi sola yatık yürürsün sonrasında düzeldiğini gözünle göreceksin ben bu anlattıklarımın hepsini yaşadım inşallah hakkında hayırlısı olur
Çok korkuyorum ameliyattan,amelıyata kadarn olan süreyi nasıl gecırecegımı kestıremıyorum,psıkolojıkmen de çökmüş durumdayım..acaba amelıyat olmasa nolur,bunu bıle dusunur duruma geldım
korkarsan sen baştan kaybedersin ameliyat olmaz isen ilerleyen yıllarda skolyozun daha çok acı verecek ağrıların çoğalacak ölsemde kurtulsam diye dövüneceksin
korkman anlamsız lskymtf ameliyata kadar normal hayatına ddewam et
riskli bir ameliyat bu biilader kıl aldırmıyorsun ayaktadurabilmeni sağlayan bir organına operasyon yapılacak
eğer doktorlar olur verdiyse hiç gözünü kırpmadan gir ve sağlıklı olarak çık ameliyattan...
Yanı öyle bi durum ki işkence gibi...sankı hergun amelıyata gırcekmıs gıbı hıssedıyorum..oysa daha dun netleştı amelıyat olcagı..defalarca amelıyat olanları goruyorum,basarısız olanları..Allah yardım etsın ıns,ve en kötusu isyana düşmekten korkuyorum,Allah ımtıhanını kazanan kullarından eylesin...
Merhabalar bende daha 2 hafta önce skolyoz ameliyati oldum daha dikislerim bile alinmadi neyse canim cok korkmana gerek yok bende cok endiseleniyodum ama ameliyattan sonra endiselenicek bisey olmadigini fark ettim ilk 5 gün biraz agrilarin oluyo tabi ama zaten orda seninle hep ilgileniyolar bana ilk iki gun agri pompasi diye bisey takdilar o yuzden o gunlerde cok az agrim vardi agri pompasini cikartinca daha cok agrilarim oldu ama artik o gunlerde geride kaldi ben simdi dikislerden korkuyorum biraz . Neyse allah yardimcin olsun cok fazla korkmana gerek yok
hiç korkmana gerek yok. Ben 26 nisan da ameliyat oldum 17 mayıs da dikişlerimi aldırdım ve 1 aydır çalışıyorum. ağrıların elbette olacak ama şöyle düşün elimize diken bile batsa canımız acıyor bir kaç gün. ameliyat sonrasında da ilk beş gün ağrın oluyor sonra zamanla hafifliyor. benim başka sıkıntılarım olduğu için benim biraz fazla sürdü iyi düşüncelerle gir ki sonuç senin için güzel olsun