Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Skolyoz ameliyatı öncesi ve sonrası hakkında bilgi verir misiniz? [Soru]

Konular
21
Reaksiyonlar
0
Ben 24 yaşındayım. Bu hastalığa 5 yaşında yakalandım. Sırtımın düz oldugu yılları hayal meyal hatırlıyorum. :D. Bu hastalıgı fazla dert etmedim o zamanlar tabi küçüktüm ve bana pek bi etkisi yoktu.

6 yaşında alçı tedavisi 7 yaşında da korse tedavisi gördüm. Pek bi faydası olmadı. 9 Eylülde Emin Alıcı bey ameliyat olmazsam 4-5 sene içinde yatalak olacağımı söylemişti. O zamanlar ameliyat koşulları çok zorluydu. Zaten istesemde maddi durumumuz yeterli değildi. Hastanedede ameleiyat olup felç olan birini görünce vazgeçmiştim bu ameliyattan.

Ama artık ameliyat olmak istiyorum. Eğriliğin derecesini bilmiyorum ama bi hayli fazla.

Bu ameliyatın zorlukları öncesi ve sonrası hakkında bilgi verirseniz sevinirim. Özellikle ameliyat olup memnun olan arkadaşlardan doktor tavsiyesi almak istiyorum. Riskleri neler ve benim yaşındaki biri için düzelme oranı ne derece olur.

canım geçmiş olsun

ben ameliyat olalı 8 ay olmak üzere,28 yaşında oldum ve sende rahatlıkla 24 yaşında olabilirsin hiç korkma.
ben ve gülcan yeni olduk evet çok acı çok riskli ama ikimizde iyiyiz.benim haziran sonunda kontrolum var iyi çıkarsa daha da mutlu olucam ama hala ağrılarım var tabi.gülcan da sanırım sana bişeyler yazacaktır.skolyozdan korkma.
doktorum osman güven herkese tavsiye ederim çok iyi bir doktor.
istanbulda başka iyi doktorlarda var siteden bakarsan adlarını bulursun.devlet hastanelerinde çalışıp da bu ameliyatı yapan başka başarılı doktorlar da var ama önemli olan senin doktoruna güvenmen.sen birkaç doktora git ve iyice düşün geç kalmış değilsin ama ne kadar erken olursa ameliyatın başarı oranıda o kadar iyi olur bence.
haberlerini bekliyorum umarım iyileşirsin

Üst Alt