Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Skolyoz ameliyatı sonrası ağrıların ve kısıtlılığın devam etmesi..?

arya01

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Sol kürek kemiğimde belirgin bir çıkıntı vardı ameliyat oldum fakat kolumu kaldırmakta ve nefes almakta zorluk çekiyorum doktorum zamsnla düzelir dedi aranızda benim gibi sonradan çıkıntıdan ameliyat olan varmı iyileşme süreci nasıl oldu benim gibi nefes darlığı ve kolunu kaldırmada zorluk çekti mi???

Bende 3 ay önce ameliyat oldum. Yine boyun bölgemde ağrı var. Kifozdan oldum ama yine aynı duruyor neredeyse sırtım. Tam iyileşme süresi 2yıl olarak biliyorum. Keşke ameliyat olmasaydım diyorum.

Nerde oldunuz ameliyatınızı Benimde çıkıntım düzelmesi pek bende söyledim keşke ameliyat olmasaydım dedim:( radi

Arkadaşlar bisey danışmak istiyorum. Bende haziranda ameliyat olacağım hem kifoz hem skolyoz. skolyoz 43 derece kifoz 54 falan ama ameliyat sonrası boy uzaması oluyormuş doğru mudur ? Ve benim boyum çok uzar mı sizce bu dereceyle zaten bir kız olarak boyum 172 yeterince uzun. 😥

Boyunuz 7-8 cm uzayacaktır.. ama sorun etmenize gerek var mı bilemiyorum.. skolyoz bacak ve gövde boyunda asitmetri oluşturduğu için bacaklarınız çok daha uzun görünecektir.. ameliyat sonrası bu dengesizlik yok olup bacak ve gövde dengesini sağlanmış olacak. mavininikitonu

Saolun radi baya sorun olacak benim için bir kız olarak zaten yeterince uzun boyluyum 😔 ama yapacak bir şey yok. Tekrar teşekkürler

Üst Alt