Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Skolyoz ameliyatı sonrası bacakta ağrı?

enes16

Yeni Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
Merhaba,
3 Kasımda skolyoz ameliyatı oldum. İlk günler sadece ameliyat bölgemde ağrılarım vardı. Otururken sol bacağım kalçama geçiyormuş gibi hissediyordum. Ameliyattan yaklaşık 2 hafta sonra dikişlerimi aldırdığım gün banyo yaptım. Banyoda çok ters bir hareket yaptığımı düşünmüyorum. Çıktıktan sonra biraz uzandım ama uzandığım gibi sol bacağımda çok fazla ağrı olduğunu farkettim. Bu ağrı o günden sonra hep devam etti. Bir süre arada bir geliyordu ve geldiği zaman ağlatıyordu neredeyse. Ağrı kesici alınca bir süre sonra geçiyordu. Son 1 haftadır ağrı yok onun yerine acı var. Yatarken vs. bacağımı her hareket ettirdiğimde bacağım boydan boya sızlıyor. Bahsettiğim bu acı kalçamdan başlayıp ayak bileğimde bitiyor ve diz kapağımda yoğun bir şekilde hissediliyor. İnternette araştırdığımda siyatiğin belirtisi olduğunu gördüm fakat emin değilim. Bu ağrılar neden oluyor ve nasıl geçireceğim?

Nerede ameliyat oldunuz. Bende ameliyat olacağım ama çok korkuyorum

benmde amaliyt snrası değisk ağrılarm oldu ama bi süre snra hepsi geçti . smdi amaliyt olalı beş ay oldu ve çok iyim kesnlkle amaylt olmalısınız diyorm . ben Maltepe üniv. hastanesi m.nurullah ermiş beye amalt oldm cok iyi kalpli çok ilgili alakalı bi doktor hakkı çok üzermde kesnlkle tavsiye ederm

Üst Alt