Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Skolyoz ameliyatı sonrası belinde gıcırtı ve ağrısı olan var mı?

MUSTAFA_0610

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Merhabalar Kayseri Erciyes üniversitesinde geçen sene 3 ayda skolyoz ameliyatı geçirdim ameliyat öncesi doktorum omuriliğimin hem S şeklinde eğildigini hemde kendi ekseninde eğildiğini söyledi. Yaklaşık %75 egrilik olduğunu tam bir düzeltme yapamayacağını söylemişti. Ameliyat sonrası yaklaşık %30 bir düzeltme olduğunu ve ameliyatın çok zor geçtiğini söyledi. Korse verdi ve ilk 3 ay taktım. Sonra çıkartmamı söyledi. Üzerinden birseneyi geçti. Bu arada evlendim yaklaşık 5 ay önce ama son 3 aydır çok feci tam belimin altında kuyruk sokumu bölgesinde sağ yanıma doğru dayanılmaz ağrı ve belimin ortasında kapı gıcırtısı gibi ses geliyor. Bu sesi eşim bile duyabiliyor. Bi fikir verin böyle birşey yaşayan bir arkadaş Varmı bu arada bastonlarla yürüyebiliyorum bacaklarımda his kaybı yok. Şimdiden çok teşekkürler

Merhaba mustafa arkadasim oncelikle buyuk gecmis olsun yanliz bu soruyu burda sorman yersiz olmus neden dersen her insanin bunye yapisi farklidir elbet o kadar insan arasinda senin sikayetine rastlayanlar olmustur ama sana bu sorunun en saglikli cevabini kendi doktorun bverebilir cunki ameliyatini yaptigi icin senin beden yapini ve durumunu daha iyi bilir .

bence de doktora sorman daha dogru. ve de hemen sor.agrin gecmezse bi baska doktorun fikrini de al.bi de kac yasinda amelyat oldunuz?derece kacdi?toparlanma suresi ne kadar surdu?

25 yaşında oldum ameliyatı 3 ay sonunda yataktan kalktım.Doktorlarla görüştüm sadece ağrı kesici veriyorlar başka bir müdahale de bulunmuyorlar ve ağrı kesiciler de resmen beni uyuşturuyor. Bende eşşekten düşenin halini eşşekten düşen anlar misali yazdım

sag tarafda bi sislik oluyor ya.o gitdi mi ? bana da amelyat soylediler.yas 25derecem de cok.cok korkuyorum.simdi agrim yok ama,amelyatdan sonra cok agri oluyor diyorlar.insan amelyat oluyor ki agrisi gecsin,bu skolyoz amelyatinda tam tersi agri artiyo.cok kotuyum.kabullenemiyorum ve de amelyat korkumu yene bilmiyorum

Ben ilk ameliyatımı oldugum zaman tek tarafa platin koymuşlardı ve basınca dayanamayıp kırılmıştı anlamamıştık kırıldığını dediğin gbi kapı gıcırtısı gibi ses gelıyodu sırtımdan hastaneye gttim platinin krıldıgını öğrendım bir dha amelıyat oldum bu defa 2 tane platın koydular kontrollerini aksatma arkadaşım geçmiş olsun.

Bu sorunun cevabı 3 sn süren bi röntgende gizli geçmiş olsun bu arada

Kaç defa çekildi röntgen ama bişey demiyorlar sinir hastası oldum bu gıcırtılardan dolayı

hala var mi gicirtilar ve agri? doktorlar bulamiyor mu nedenini? :(

Bu gün nedeni bulundu platin kırılmış peki bu platin alma operasyonu nasıl olan varmı ????

Ağır bir hareket mi yaptınız ?

Neden kırılmış olabilir platininiz bir fikriniz var mı ?

Üst Alt