Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Skolyoz ameliyatı sonrası şekil bozukluğu..? [Soru]

zirvede0306

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
benimde13 yaşında skolyoz kızım var. kasımın ilk günü hacattepe ahmet alana'ya ameliyat oldu.
fakat önceden belli bile olmayan skolyoz derecesi -bel 46 kalça 43- amaliyat sonrasında belirgin bir şekilde yürürken şekil bozukluğu oluştu.
hoca flimlerinde sorun olmadığını söylüyor. muhtemelen acısından yapabilir diyor. bizim gibi sıkntısı olan oldu mu?
şekil, kalça sola gövde sağa duruyor. yani sağa yatık yürüyor

bilglendirirseniz seviniriz
selamlar

Öncelikle geçmiş olsun diyorum... Doktorunuzunda dediği gibi acılarıyla olabilir. Ama başka doktorada giderseniz ve olanları anlatırsanız; belki daha çok yardımcı olurlar. En azından içinizde rahatlamış olur. Hem Allah korusun önemli bişe varsa bununda önceden önüne geçmiş olursunuz... SAYGILAR

merhaba ben 30 yaşındayım. benim de altta55 ve üstte 55 derece skolyozum vardı ama dengedeydi. ameliyatımı aynı doktor yaptı. şu an ben de de böyle bir sorun var. benim skolyoz olduğumu söylemediğim sürece arkadaşlarım anlamıyorlardı. şimdi ruhsal olarak çökmüş durumdayım.kızınız şimdi nasıl. lütfen beni bilgilendirin

Üst Alt