Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Skolyoz ameliyatımı devlet hastanesinde olmak istiyorum. Doktor tavsiye eder misiniz?

zehirliyaprak

Yasaklı Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
0
Merhaba Arkadaşlar,
23 yaşında, 120 derece Kifo Skolyoz hastasıyım. Şimdiye kadar Azmi Bey'e tedaviye kontrollere gidiyordum fakat özel hastane olduğu için sadece nakitle çalışmaktalar. Ameliyat masrafım ise çok yüksek bir mebladır. Bundan dolayı ameliyat olamıyorum. Bu arada sağlık sorunlarım iyice arttı. Nefes darlığı, yolda yürüyememe, sağ bacakta his kaybı, belde oluşan ağrılar, aşırı balgam gelme vs. Bütün bunlardan dolayı devlette ameliyat olmak istiyorum.

Sizce doğru bir karar mı?

Devlette olursa hangi hastane ve hangi Dr. önerirsiniz?

Deneyimlerinizi benle paylaşırsanız çok mutlu olacağım...

Görüşlerinizi bekliyorum:confused::confused::confused:

Zehirli yaprak. sakarya ünv doktor çağrı kamil köse var çok mükemel bir doktor.. ve skolyoz ameliyatlarını ücresiz yapıyor..bu doktoru bir araştır gerçekten duyduğum ve kadaryla çok iyimş doktorun bir kaç haberi
Gündem Gökhan, sırtındaki 15 yıllık kamburdan kurtuldu ZAMAN

Gündem İlk kez sırtüstü yatabildim ZAMAN

doktor beyi'İn mail adresi ona mail de atabilirsin
kacako@hotmail.com

bizimkilerde beni onun yanına götürmeyii düşünüyor ama istemiyorum ben korkuyorumm:(

Yaban Gülü, Bilgilerini benle paylaştığın için çok teşekkür ederim. Bu hocayı aradım en son düzceden ayrılmış yeni yerini bilmiyorum. Ayrıca vakit geç olmadan sen de ameliyat ol!

Evet şuan sakarya ünv ben 9 yaşımda ameliyat oldum daha platinler duruyor ama skolyozum çok kötü olmuş hiç gelişmedim ve ilerledi :S o kadar çok korkuyorum ki anlatamam..bende bilmiyoum npcağımı:S

bu konu da iyi bir doktor ismi olarak Prf.ÜNSAL DOMAÇİN çok usta bir doktordur bilginize

2000 yılında %98 Felç olma riski ile ameliyatımı gerçekleştiren doktor Mustafa Caniklioğlunu size önerebilirim.
Ancak her doktor herkese iyi gelmeye biliyor. Daha önce Benim memnun kaldığım doktordan bi o kadarda memnun olmayanların yazısını okumuştum .

Allah yardımcınız olsun:)

Keşke bende sizin gibi cesaretimi toplaya bilsem doktoraagitsemm belkii iiyii olruumm: ama 11 yıldır maşlahh topyamıyorumm:) ilk ameliyatımm kötü olduğuu içinn doktorlardan nefrt etmye başladım

eğer şimdi toplamazsan en fazla 5 yıl sonra onların eline mahkum kalacaksın değil mi? Şöle düşün bi okulda bir dersten sınava girdin ve başarısız oldun. Başarısız oldum diye diğer sınavlara girmeyecek misin? Dersine çalış yani iyi hastane ve iyi dr. bul ve git sınavını ol. o sınav senin hayatına yön veren sınav... Korkma olacak oluyor zaten. Önüne gçilmiyor olacağın. :) :) :)

bende ankara gazi üniversitesi tıp fakültesinde Alpaslan şenköylüye ameliyat oldum tavsiye ederim

Üst Alt