Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Skolyoz ameliyatından sonra rapor alınır mı?

sago1907fb

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
merhaba benim size bi sorum olacak yaklaşk 4 sene önce skolyoz ameliyatı oldum ameliyat öncesi eğrilik 62.5 derece idi şimdi sırtımda vidalar var acaba yüzde kaç engelli raporu alabilirm şuanki eğrilik tam bilmiyorum ama yok gibi cevaplarsanız çok sevinirim
okmeydanı eğitim ve araştırma hastanesinden randevu aldım ama hevesim kalmadı amleliyattan sonra yüzde 10 15 rapor veriyolarmş fakat yüzde 40 aşşasıda bi işe yaramıyormuş.

ayrıca henüz skolyoz ameliyatı olmamış arkadaşlar ameliyat olmadan önce engelli raporunuzu almayı tavsiye ediyorum sonradan pişman olmayın

çok zor :( çnk ben 1 ameliyat olmuştum derecem 90larda olmasına rağmen %45 2 yıl süreli vermişlerdi. şimdi ise 4 kez ameliyat oldum 65-75 derecelerde skolyozum ve skolyoza bağlı bi çok rahatsızlığım olmasına rağmen %45i çok zor aldım :(

Üst Alt