Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Skolyoz ameliyatından sonra verilecek rapor oranı ne oluyor?

c.dogdu

Üye
Konular
19
Reaksiyonlar
0
Lütfen bir yardım

2000 Yılında kıfoskolyozdan amelıyat oldum. kıfoskolyozum %45 ve platın takılı omur boyu kalcak. 2002 de numune hastanesınden %40 rapor aldım . fakat vergı ındırımı almamiştım. 2009 yılında tekrar vergı ındırımı için başvurdum.malıyeden bu defer %20 aldım 2015 in 3 ayında tekrar itiraz edip başvurdum . Şekerden %20 hipertansiyondan %10 vede kifoskolyozdan %15 oran verdıler toplamda %45 yapıyor fakat bana %39 rapor vedıler allah aşkına bu nasıl bir sistem süreklı olan kıfoskolyozdan %40 %15 nasıl düştü. burda arkadalar yazıyo sadece kıfoskolyoza %30 ıla %40 verılrıken anlamiş degılım 3 hastaıgım var adamlar % 39 verıyo ınsanlıktan yoksun kişişer..

ya bir puan ya valla üzüldüm gerçekten allah sabır versın hangı hastaneden oldunuz :/

bendede sol ayak bılegım donduruldu belımdede platın var ömür boyu kalacakmıs banada %25 verdiler ankara numune hastanesı :) itiraz ettik kagıdı beklıyoruz :)

son aldıgım dışkapı yıldırım beyazıt ankara :(

belındekı platın neden emre skolyoz falanmı

dıskapı yıldırım beyazıt hastanesınden rapor almak içiç basvurdum. hastalılarım şekerden tip1 den %20 hipertansiyondan %10 vede kifo skolyozdan %15 vermısler. toplamda %45 oluyor fakat balzaymır formulunden dolayı % 39 vermişler bilen varmı cıdden rakam bumu cıkıyor.1 puanla engelli sayılmıyorum 3 rahatsızlıgım var benı engelli görmüyorlar. şimdi 60 yasına kadar saglıklı ınsanlr gibi calısacagım revamı yaa

%45 degilde %46 verseydiler %40 sonuç çıkardı bence kurul a itiraz edin seker ve tansiyon normal diğer hastalığınızdan belki aran yükseltilebilir başka hiç bir rahatsızlığınız yok mu

Baltbazar diye bir formül var ondan hesaplaninca oran düşüyor birden fazla engeli olan

[FONT=sans-serif]kıfoskolyoz dan solunum testine girin bence bir oran çıkar [/FONT]

Üst Alt