Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Skolyoz ameliyatını devlet hastanesinde olanlar, tecrübelerinizi yazar mısınız?

sevimli kız

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar skolyozlu olup devlet hastanesinde ameliyat olan var mı bu konuda beni bilgilendirirmisiniz

ben devlet hastanesinde oldumm...ama çok eskidenn...devlet yada özel pek farketmez asıl önemli olan doktorunn...

mustican;

Aynen hastane önemli değil doktor önemli.Çapa Cüneyt Şar bu ameliyatın bir numarası .Tavsiye ederim

ben bu başlığı şu yüzden açtım. gittiğim devlet hstnesi doktorları ameliyatı önermedi.acaba haklılarmı yoksa emeklerinin karşılığını alamadıklarını düşündükleri için mi böyle diyorlar merak ettim.devlet bu ameliyatı karşılıyor mu?

eftelya siz ameliyat oldunuz mu?biraz anlatır mısınız?çapa bir araştırma hastanesi bildiğim kadarıyla.ailem gittiğim doktorlarla aynı fikirde olduğu için sadece ameliyatın risklerine takılmış durumdalar.bu yüzden maddi yönü benim için çok önemli.benim için fiziksel olmasa da kocaman bir engel.görünüşte olmasa da içimde taşıdığım bir kambur zaten sizde bilirsiniz bu duyguları

Sevimcim merhaba;
İlk skolyoz ameliyatı olduğum tarih 1999 du.Doktorum 18 yaşından sonra ameliyat olman gerekiyor demişti ama bu ameliyatım tam 5 yıl sürdü 5 yıl boyunca sürekli skolyoz ameliyatı oldum.ilk amaliyatım diyarbakır da ondan sonraki ameliyatlarımda Hacettpe de oldu.Bence herhangi bir hastanede ameliyat olmamalı ve çok iyi bir araştırma yapmalısın.
Birkaç doktor ismi paylaşmak isterim seninle.google de isimlerini yazarsan daha net bilgiye ulaşabilirsin.
Ahmet Alanay'ın üzerine doktor tanımam işinde çok iyidir.Haluk Berk,Emre Acar,Erhan Sesli
Geçmiş olsun

sevimli kız;
sana katılıyorum arkadaşım bende gittiğim zamanlar bana da öyle sölediler tehlikeli eğer ameliyat olursan felç kalma ihtimalin cok yüksek dediler Isparta eğirdie kemik hastanesi nde

papatya_2053;
papatyam Ahmet aalanayı bana da öneren cok oldu gideceğim insallah bende umarımbana da ameliyat olabilirsin derler
bende şöyle bi durum oldu ben ufakken ıspartaya gidiliyo doktır ameliyatın zor olabileceğini vede 15 yasında bünyemin ancak kaldırabileceğini söledi bizde bekledik daha sonra ist da bi hastaneye gittiğimizde ise doktor gec kalınmıs dedi 15 yasından önce olman gerekliydi diyice cok kötü oldum :(

2 ay önce 42 derecelik bir lomber skolyoz hastalığım vardı sağolsun Bursa Şevket yılmaz Devlet hastanesi Yani Şimdiki Adıyla Bursa Şevket Yılmaz Eğitim Ve Araştırma Hastanesi doktorlarından olan Uzm Dr Erol TEMİRCİ Yaptı ameliyatımı ve suan cok iyiyim.
top oynayacak kadar iyiyim dersem şaşırırmısınız. evde kucuk kızımla top bile oynuyorum. ağrılarımsa hic yok denilecek kadar azaldı
doktorum Erol Bey e teşekkür ediyorum

DDİCLEE

Merhabalar çok geçmiş olsun. Ben de doğuştan skolyozum doğar doğmaz 9Eylül hastanesinde ameliyata alınmışım ardından yanlış bir şey yapmışlar tekrar bir operasyon geçirmişim 6 ay alçıda kalmışım 8 yaşımda Haluk Berk ilgilenecekti ama özele geçtiği için maddi imkansızlıktan maalesef bizimkiler beni ihmal etmişler. 2013 yılında öğretmenimin tavsiyesiyle 9 eylül deki Ömer Akçalı'ya gittik ama olumsuz yanıt verdi ameliyat şansım kalmamış. Yaşım şuan 22 ve ben sokağa çıkıp tek başıma yürüyemez oldum. Şimdi tekrar uğraşıyorum röntgen çekip istanbul Pendik 'teki (Özel) Emsey Hastanesi Şevki Erdem'e göndermeyi planlıyorum. Size sorum siz şuan nasılsınız ve Haluk Berk hakkında ne söyleyebilirsiniz?

Son düzenleme:
Üst Alt