Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Skolyoz ameliyatının maliyeti ne kadar olur?

erhangi

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
sevgili dostlar, ben de skolyoz oldugumu yaklaşık 3-4 aydır biliyorum. ama bu süre sarfında ingilterede ogrenimime devam ettiğim için tedavi konusunda bi girişimim olamadı. ancak gecen pazartesi itibari ile eğitimim bitti ve türkiyeye döndüm.
bulundugum ilçede (fethiye) bu konuda yeterli doktor bulunmadığı için izmirde (forumdan öğrendiğim kadarıyla) dr. nuri erel veya dr. emin alıcıya muayene olacağım. ancak aklımı karıştıran bi sorun, yaştan dolayı bağ-kur ve sigortam bulunmadığı için maliyet konusunda hiçbir fikrim yok. ama yine forumda okuduğum kadarıyla özellikle dr. azmi hamzaoğlu'nun uçuk fiyatları aklımı karıştırıo.
merak ettiğim bu ameliyatı geçirmiş arkadaşlar üç aşağı beş yukarı ne kadara mal olduğu konusunda bilgi verebilir mi?
şimdiden çok teşekür ederim

skolyoz amelıyatı epey pahalı ben 10yıl önce olmustum o zaman saglık guvencesız 4 yada 5mılyarı bulur demıstı doktor.sımdı ne kadardır tam bılmıom ama malıyetlı bır amelıyat.

Çok bunaltır... Bence ameliyat olabilmek için ssk'lı ol. (Sanırım) 90 gün pirim ödedikten sonra ssk güvencesiyle ameliyat olabilirsin.

OturanBoğa' Alıntı:
Çok bunaltır... Bence ameliyat olabilmek için ssk'lı ol. (Sanırım) 90 gün pirim ödedikten sonra ssk güvencesiyle ameliyat olabilirsin.

ewet aynen öle...bi arkadaşım olmuştu geçenlerde sigortalı 15 milyar lira para gitti...ama sigorta hepsini aynen geri ödüyor...senin yapacağın masraf çok cuzi bi rakam olur yani...

sigorta yaptır 120 gün prim ödedikten sonra karneni alabiliyorsun sanırım..

bende sigortadan yararlanmak için 90 gün prim yatırmam gerektiğini öğrendim, peki sigorta tüm masrafları karşılıyor mu? yani ilacı hastahanesi veya kullanılacak olan platinleri ya da eğer ki korse istenirse korseyi? tekrar ilginize tşk

Çok büyük oranda karşılıyor. Yine masrafın olur, ama sosyal güvencesiz hal ile karşılaştırılamaz bile...

slm

skolyoz ameliyatının ne kadara cıkacagını yazmıssınız ben 2005 te ameliyat oldum ve ssk olmasına ragmen filim ler hastene bıcak parası tüm masraflarım 20-25 milyar arasında oynadı eger durumunuz gercekten bunu kaldırcak degilse bunun bi cözümünü bulun derim

bak erhangi kardeşim bence hiç beklememeni tavsiye ederim eğer ailenin durumu iyi ise hemen ol
yaklaşı 17-20 milyar arası değişiyor
ve extradan sgorta bazı ameliyatları karşılamıyor beklentin boşada çıkabilir
bence bekleme ve ameliyat ol

ilginiz için çok teşekürler tavsiyelerinzi göz önünde bulunduracağım...

ameliyat 10 milyardı biz emin alıcıyı istediğimiz için 2,800tl werdik 10 milyarı bağkur ödedi biz sadece hoca parası werdik

Arkadaslar onemli bir sorum olacak lutfen cvp yazin.9 yasinda kizim var ve izmire geldim bugun skolyoz hastasi ama cok ilerlemis hali.yesil karti olmasina ragmen nekadar ucret isterler 9 eylul hastanesinden...madurum...

9 eylul de emin bey var ve bu ameliyati ücretsiz yapıyor zaten herhangi bir para vermenize gerek yok

Üst Alt