Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Skolyoz başlangıcı olduğu söylendi. 17 yaşındayım çok endeşileniyorum :(

sessizgemi123

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
geçen hafta bel ağrılarım için fizik tedavi doktoruna gittim onlar bel fıtığından şüphelenmişlerdi röntgen çekindim ve skolyoz başlangıcı var dedi ama önemsemedi çok hafif sinirsel olabilir dedi ilaç kas gevşetici verdi . ama ben çok endişeleniyorum dıardan hiç bir belirtisi yok aklıma hiç gelmezdi kemiklerimin gelişimi durmuştu geçen sene acaba bi artma olur mu eğrilikte çok korkuyorum gerçekten hastalık çok zor Rabbim kimseye vermesin insan olarak çok aciziz yapacağımız ya da değiştirebileceğimiz şeyler çok az Rabbim herkese şifalar versin sabır versin cevaplarınızı bekliyorum bi de acaba röntgen çekiminden kaynaklı bır hata olabilir mi başına gelen hiç kimse var mı

yardımcı olabilecek kimse yok mu :S

allah şifa versin. inşallah ciddi bir durum yoktur. hastalık hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olacaklardır. tabi uyumamışlarsa :)

kardeş doktor baştan savmış dediğin şekildeyse.3 değişik dotora git.kemik taraması falan yapdır.beldeki ağrının farklı sebepleri vardır.korkduğundan fazlasıda olabilir azıda.ama okuduğun andan itibaren sigara ve alkolü bırak.

skolyozun belirtilerinde aşırı bel hassasiyeti var mı arkadaşlkar ya son bi haftadır çok ağrım var belime dokunamıyorum hem acı hem yanma gibi oluyo dokununca :S acaba skolyozdan mı bu kadar ağrı yapar mı çok moralim bozuk şu anda :( belimden bacaklarıma da vuruyo hiç kalkasım yok ama okul dershane mecbur :s beirtileri tam olarak neler mesela bende fiziki belirtisi yok şuanlık inşallah da olmaz :confused:

gitmeyi planlıyorum en kısa zaman da inş daha azıdır doktorun tahminlerinden

Üst Alt