Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Skolyoz derecesi ve baş etme yöntemleri ile ilgili önerilerinizi yazar mısınız?

Yüzücü1

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Selam ben skolyoz hastasıyım, 8 yıldır profesyonel olarak bir takımda yüzücüyüm. 2020 olimpiyatlarına hazırlanıyorum. Ama bu sene sınava gireceğim için ara vermek zorunda kaldım. Ve skolyozum için 1 yıldır kontrole gidemedim. Ağrılarına da dayanamıyorum.

1 yıl önceki derecem azdı 20 falandı ama o sıralar fitnessta çok fazla ağırlık çalışıyordum. Direk bıraktım fitnessıda. Hala çok fazla ağrım var Kayseri'deyim ve neredeyse hiçbir hastanede ölçmek için cihaz yok. Önerebileceğiniz şeyleri lütfen yoruma bırakabilir misiniz, psikolojik olarakta çökmüş durumdayım. Babam da kanser olduğunu öğrendim, ameliyat falan oldu. Çoğu şeyi kaldıramıyorum artık.

öncelikle çok geçmiş olsun. bazen her şey üst üste geliyor. her şey bir imtihan. sabır ve güç diliyorum. 2018 yılı benim için de senden farksız bir çok şey üst üste geldi. farklı bir sağlık problemiyle uğraşırken skolyoz olduğumu öğrendim. trabzonda da sağlıklı bir ölçüm yapılmadı. gittiğim devlet hastanesindeki doktor röntgen çekti. açın çok fazla özel bir doktor önereyim ona git dedi. o da devlette çekilen röntgen üzerinden 45 derece dedi ama ameliyata ikna etmek için abartmış olabileceğini de düşünüyorum. artık güvenim kalmadı doktorlara.
sana önerebileceğim bir şey yok. ben de yeni öğrendim. afallamış durumdayım. seni çok iyi anladığımı belirtmek ve eduygularımı ifade etmek istedim. kayseride ölçüm yapılamıyorsa imkan dahilinde büyük şehirlerdeki fakülte hastanelerine gidebilirsin. ben öyle yapmayı düşünüyorum. trabzonda basit bir ameliyat geçirdim bu yıl sonuç çok daha kötü oldu. büyük şehirlerde sağlık sektörü diğerlerine göre daha iyi
Allah hepimizin yardımcısı olsun. Moral her şeyden önemli bizler için

hepimize çok geçmiş olsun.İstanbul'da benim bildiğim prof.Ünsal Domaniç var ve onun öğrencisi Doc.Azmi Hamzaoğlu daha birçok doktor var ameliyat olan kişiler yazsın bu bilgilere nekadar erken ulaşılırsa genç yaşta okadar iyidir.Ben çok geç öğrendim amaliyatı olduğunu ve riskli olduğu içinde ailemde bende korktum belki bana çok etki yapmıyordu ondan önemsememiş olabilirim,bu halimi ararsam diye cesaret edemedim diyebilirim.Ayrıca dua ettim ama içimden bir türlü amaliyat olmak gelmedi nedense belki böylesi daha hayırlısı benim için diye düşündüm.

Istanbul ya da ankaraya gelmeni tavsiye ederim, devlet hastanelerinde ölçüm yapılır.

ankarada önerebileceğiniz doktorlar var mı? Fakülte hastanesinde ameliyatımı yaptırmak istiyorum.

Üst Alt