Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar spordaki hocam skolyozum olduğunu doktora gidip film çektirmem gerektiğini söyledi. Bende gidip çektirdim doktor skolyozumun olmadığını söyledi ama filmimde belli olarak omurgam yamuk. Yorumlarınızı bekliyorum.
Kardes...skolyozun oldugugu bariz..fakat rahatsiz etmeyecek derecede sanirsam..tanidigim bir arkadas skolyozdu...ameliyattan sonra tam felc oldu...egzersizlerle duzeltmeye calis bence...belli bir dereceden sonra..ameliyat gerekir..o zamana kadar kaslari gelistirme yoluyla savas bence...
10 derecenin altındaki açılar sağlık üzerine herhangi bir etkisi olmayan küçük eğriliklerdir. Bunlar ergenlik dönemindeki bir çok insanda kötü duruş alışkanlığı, ağır çanta taşımanın ya da çantayı tek omuzda taşımanın sonucunda oluşa bilmekte. Belirli aralıklarla doktor kontrolüne gitmeni ve eğriliğe sebebiyet verecek spor dallarından kaçınmanı tavsiye ederim.. Ben çok korkulacak bir durumun olduğunu düşünmüyorum. ErdemE1
Felç mi çok üzüldüm kaç derece acısı vardı ve ne zmn ameliyat oldu.
Kaç yaşındasın. Eğer 20 den fazla isen derecen artmaz (max 3-5 derece artar). Ve ağrı yapmıyorsa hayatını etkilemez. Ama yüzme yaparsan ağrıların diner ve kendini daha sağlam(sağlıklı) hissedersin