Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Skolyoz fotoğrafıma bakıp yorum yapabilir misiniz?

drogba771

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0

35 38 derece arası değişir dedi doktor yaşım 17 eğer ameliyat olursan 1.87 olucan dedi suan boyum 1.80 hatta 1.90 bulur dedi siz ne yapardınız ilerde zorlaşır dedi ama ben sürekli bel ağrılarıyla yaşamak istemiyorum. ve içimde platin olduğunu bilmek yada futbol basketbol oynamamak zorluk çıkartıcak fitness yapamayacağım. Gerilirken ağrı olucak siz ne yaparsınız tecrübeler gereği yardımcı olurmusunuz. Ameliyatı Acı badem maslak İstanbul Ahmet Alanaya olucam. Dokuz eylül rektörü emin alıcı ameliyat dedi. İdiopatik dedi.

Ameliyat dediyse Dr lar öyledir. 10 cm lik bir uzama zor 7 8 cm arası değişir bu durumda. Alanay bu konuda gerçekten iyi bir hoca ama masrafları söylemiştir sanırım erken teşhis ve müdahale her zaman iyidir geçmiş olsun

Teşekkürler saolun kaygılarım var hala sportif anlamda masraflar sıkıntı değil ya ailemin maddi geliri baya iyi sıkıntı yok o konuda hatta peder bey sağlığın için evi satarım oğlum dedi

bugun Ufuk aydınlı diye bi hocaya gidicez bursada onun görüşlerini alıcaz.

Ahmet Alanaya kızım ameliyat oldu. hem dr luğu hem insanlığı mükemmeldir. geçmiş olsun acil şifalar dilerim. Evet 1 sene basketbol voleybol oynayamayabilirsin. benim kızım lisanslı voleybol oyuncusuydu ameliyattan önce. 1 yıl oynamadı. dr umuz şimdi izin verdi. herşeyi yapabilir diye :) moralini bozma eğer ameliyat olursan dr un söyleyeceklerine harfiyen uy. Benim kızım çok şükür iyi ve bir ağrısı yok.

Üst Alt