1 Ocak 2013 Güncel: http://www.engelliler.biz/forum/oze...im-tecrubelerimi-sizle-paylasmak-istedim.html
Arkadaşlar ankara numune hastahanesinden % 43 oran lı h sınıfı alır ibareli bir rapor aldım yanlız raporumda sadece h ehliyet alır yazıyor kursa yazıldım hastahaneden dediler ki ehliyeti al gel sonra ötv indirimi ve özel donanımlı yazısı için bi rapor daha alacaksın diye benim özür durumum kfoskolyozum var
1. Sorum
raporda sadece h sınıfı ehliyet alır yazıyor emniyette sorun olurmu
2.sorum
ehliyeti aldıktan sonra sıradan 2 el mi araç sürebilirmiyim yada otomatik fites
3.sorum
skoltoz nedeni ile yeni nesil araçlarda önümü görmek biraz güç oluyor koltuk yükseklik ayarı yaptırılarak özel tertibatlı araç olup ötv den yararlanabilirmiyim
şimdiden ilginize teşekkür ederim arkadaşlar
Arkadaşlar ankara numune hastahanesinden % 43 oran lı h sınıfı alır ibareli bir rapor aldım yanlız raporumda sadece h ehliyet alır yazıyor kursa yazıldım hastahaneden dediler ki ehliyeti al gel sonra ötv indirimi ve özel donanımlı yazısı için bi rapor daha alacaksın diye benim özür durumum kfoskolyozum var
1. Sorum
raporda sadece h sınıfı ehliyet alır yazıyor emniyette sorun olurmu
2.sorum
ehliyeti aldıktan sonra sıradan 2 el mi araç sürebilirmiyim yada otomatik fites
3.sorum
skoltoz nedeni ile yeni nesil araçlarda önümü görmek biraz güç oluyor koltuk yükseklik ayarı yaptırılarak özel tertibatlı araç olup ötv den yararlanabilirmiyim
şimdiden ilginize teşekkür ederim arkadaşlar