Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Skolyoz hastasıyım. Komando olamaz raporu alabilir miyim?

gariban72

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Oturanboğa merhaba..
Hocam diyeceğim size efendim...
Ben sizin yazılarınızı uzun zamandır okuyorum..
Ve bayağı bir bilinçlendim.. Teşekkür ediyorum size.

Ben 7 8 ay önce muayne olup askeri hastaneye gittim ordan askere gideceksin bir şeyin yok dendi bu arada belimde aşırı ağrı var nedenini bilmiyordum .. Vee gidiceğim yer belli oldu ısparta 40 pıyade alayı.... öğrendikten sonra özel hastaneye gittim durumu açıkladım muayne sonucu 2 3 yerden 13 15 derece skolyoz olduğum söylendi ve rapor verildi ömur boyu fizik tedavi olmam gerekiyormuz ... Ben askerlik şubesine gidip burumu beyan ettim tekrardan askeri hastaneye sevk ettiler lakin arıyorum ama ranevu ala mıyorum ....yoğunluktan dolayı şimdi size sormak istediğim ben komanda olamaz raporu ala bilirmiyim , ve tekrardan ısparta' ya mı gönderecekler ısparta'ya gitsem bu durumda revize olabilir miyim şimdiden teşekkür ediyorum saygılarımla gariban

Isparta'ya gitttiğinde hemen hastaneye sevk isteyebilirsin. Ama 15 derece skolyoz için komando olamaz raporu vermeleri çok zor. Yine de şansını dene Fırat.

Üst Alt