Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Skolyoz hastasıyım. Ne yapmam lazım, bunun çözümü yok mu?

kullanıcı35

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Yaşım 18 skolyoz hastasıyım. omurga eğriliği var dışarıda yürürken kendimi kasarak kamburluk eğrilik gözükmesin diye şekilden şekile giriyorum. Eve geldiğimde acayip yorgun hissediyorum kendimi doktora gittim egzersiz hareketleri verdi fakat egzersiz ilerlemesini önlüyormuş ben bunun olmamasını istiyorum psikolojim bozuldu aynada kendime baktıkça ağlamamak için kendimi zor tutuyorum. Ne yapmam lazım bunun çözümü yok mu?

cozumu yalnizca egzersiz.fazla derecelerdeyse amelyat.en iyisi egzersizleri yap ve bol bol yuz.derecen kacmis?

dereceyi söylemediler röntgenide direk doktorun bilgisayarına yolladılar göremedim 20 küsürdür diye düşünüyorum bi omuz diyerine göre alçakta o yüzden ona göre egzersizler verdi inşallah düzelir

ya cok fazla diyil.fazla derecen olsaydi zaten doktorun amelyat soylerdi.hic kafana takma.sporunu duzenli yap .hic biseyde olmayacak.yoga da iyi geliyor onuda soyleyim.

Üst Alt