Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Skolyoz hastasıyım. Özel hastane çalışırken işten çıkarma hakları var mı?

yesılgozlum1

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Meraba ben busra eskısehırlıyım %44 engelım var boynumda omur ılıgı kmıgı (skolyoz) eksık bundan 3 ay once ozel eskısehır sakarya hastanesnde ıse basladım kadrolu alındıgımı soledıler cagrı merkeznde calısıyodum 1 hafta oncede cıkısıı verdıler satıs yapamadgım ıcın bole bı hakları varmı bunu ogrenmek ıstıyrm....

satış derken.sonuçta ozel has.deneme surelı aldık deyıp çıkarabilırler..

sonucta kadrolu dıyıp alıyolar benım ogrenmek ıstedıgım engellı oldugumuzda ısten cıkarma hakları var mı ???

tabıkı garantı degıl ben engellıler ısten cıkartılamıyor dıye bısey duydum o yusden bunu ogrenmek ıcın yazdım

Işveren işine gelmedigi zaman evet var
kimsenin babasının işi degil büşra hanım özel sektörün hiç birinde garantin yokdur yalnız haklarında vardır daha öncede calışmızlıgınız varsa tazminatını alabilirsin

Özel sektörde daimi kadro falan diye bir kavram yok.
İstendiği zaman hiçbir sebep dahi olmadan performansından memnun değilim denerek çıkarılabiliyor.
Yasal hakları verildikten sonra yapacak pek birşey de kalmıyor.Engelli ya da değil herkes için geçerli bu.

Üst Alt