La Tahzen Ben Ankaralıyım ve İbn-i Sina hastanesinde 1998 de 16-17 yaşlarında iken sayın Derya hocaya ameliyat oldum.
1 - Bir ay boyunca vucudumu alttan ve kafadan askıya aldılar. Vucudumu sündürdüler.
2 - Ameliyata girdim; boyun ense kökünün hemen altından platin vida yerinden oynayıp dışarı doğru zorladı ve nerdeyse parçalayıp dışarı çıkacaktı.
3 - Ameliyata girdim; yerinden oynayan platinin bulunduğu bölgeyi tekrar açtılar ve tekrar omuriliğe monta ettiler.
4 - Bacaklara giden sinirlerde sıkıntı çıktı ve bacaklarımı hissedemedim ve ileri atamadım adımlarımı
5 - Bir baston yardımı ile yürümeye başladım.
6 - Vucuduma körse verdiler, altı ay içinde vucudumu yara etti.
7 - Geçen yıllar içinde 2008 yıllarında platin hem alttan ve hemde üsten kırıldı.
8 - Platin kırık şekilde hayatımı devam ettiriyorum. Derya hocayı 1998 den sonra bir daha görmedim.Diğer doktorlar platinin vucuda adapte olduğunu kırılsa da birşey olmayacağını, spor dahi yapabileceğimi söylediler.
9 - Şuan hala bacaklarımda bir dirençsizlik ve bir elimde koltuk değneği ile yaşamımı sürdürüyorum.
10 -Ameliyattan buyana 15 yılı geçti, hamdolsun yaşıyorum. İşime gücüme gidiyorum.
11 -Derya hoca belki beni iyileştirdi, belki eğriliği durdurdu ama o hocanın o hareketlerini, o bana yaşattıklarını unutmayacağım. Kısaca sevmedim ben o adamı. Ne siyasi düşüncesi, ne inancı bana göre değil, yaşantıma göre değildi. Defalarca beni yanlış operasyon sonunda ikikere anestezinin altına yatırması. Benim suçum yok, ben karışmam gibi laflar etmesi ne doktorluğa, ne de insanlığa yakışacak tavırdı.