Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Skolyoz için ameliyatsız Kuantum Dokunuş Yöntemini denediniz mi?

Konular
1
Reaksiyonlar
0
merhaba
bazı dokunsal şifa teknikleri var, kuantum dokunuş bunlardan biri..
ameliyat olmadan uzman kişi tarafından -ya da siz de kitap alıp okuyuo öğrenebilrsiniz bu yöntemle skolyoz tamamen düzelebiliyormuş
biliyorum imkansız gibi görünüyor ama bunu yapabilen uzmanlar var, uzmanlara gidemiyorsanız richard gordon un kuantum dokunuş kitabını öneririm
belki alıp okuyacak uygulayıp şifa bulacak kişiler vardır

onların hepsiii yalaaan inanmıyın bunlara ltfn. olabilir ama %100 olmaaz o dokunus 125 dercelik skolyozu %100 iyileştiremez anca 10 drce weya 20 derece bile zor %100 yapar.ameliyat olup daha iyileşmeyen arkadslar war site de. ameliatın yapamadığını alternatif tıp yapamaz. anca geçiklestitirir we ya yawaslatır

Kelimenin tam anlamıyla safsata. Skolyozun dokunuşla (ya da dışardan başka bi etkiyle) düzeltilebileceğini iddia etmekle, dokunuşla bi insanı ortadan ikiye bölünebileceğini iddia etmek arasında hiç hiç hiç hiç bir fark yoktur.

OturanBoğa;
Aynen katılıyorum. Bu tür şeylere inanmamak lazım...:rolleyes:

Üst Alt