Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Skolyoz için doktor oran yazmadı!?

AhmetEskich

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
iyi günler skolyoz rahatsızlığım var. 27 derece askere elverişli değildir raporu aldım.engelli aylığı için bugün başvuru yapdım.Ortopeti doktoru not düştü 27 derece loomber skolyoz ve %0 die yazdı. İçerde öne sağa sola arkaya eğilmemi söyledi.Benden Daha iyisin dedi . ne yapmalıyım .Doktoru değiştirme şansım varmı evrakları daha teslim etmedim.

Heyet her hafta değişir, istersen bir sonraki haftayı bekle...

Skolyozunda bi etkisi var tabiki ama önemli olan nokta içeride öne arkaya eğilebilmen yani açıya bakıyor doktor sendeki

bende de 22 derece var skolyoz. doktor herkeste var o kadarlık önemli değil dedi. vermiyorlar genelde. ağrıları çektiğimizle kalıyoruz

Dr. değiştirsen bulgular aynı çıkacaktır. 0 demek yok demek. Raporunuzu diğer göstereceğiniz Dr. zaten görecek, skolyoz yaş ilerledikçe daha çok bulguları ortaya çıkan bir hastalık. Engelli aylığını bu oranla alamazsınız. Biraz zaman geçtikten sonra tekrar başvuru yapın.

Üst Alt