Cevap için teşekkürler.çekilen filmler kaç boyutlu ve isimleri nedir,paylaşırsan çok sevinirim.Birde skolyoz derecen ne çıktı ve doktor ne yapmanı önerdi. Aslında bir şekilde film çekilir,bunu kafama takıyormuşum gibi bi izlenim bırakmış olabilirim ama, aslında stresimin nedeni sonrasıyla alakalı. Evde kendimce bir şeyler yapmaya çalışıyorum.Mesela barfix kurdum,özellikle sırt kaslarımı güçlendirmek için ufak çaplı aletler aldım.Ama içim rahat değil,acaba doğrumu çalışıyorum diye.Benim sağ omuzum düşük skolyoz sebebiyle,özellikle tişört giyerken kendini belli ediyor.psikolojim bozuldu diyebilirim.Mesela barfix çekerken düşük omza ve eğriliğin yönüne göre nasıl en iyi şekilde çekerim.belkide yanlış yapıyorum çoğu şeyi,yarardan çok zararı var.Kısaca şunu merak ediyorum.skolyozun derecesine,eğrilik yönüne ve düşük omuza göre,en doğru egzersizler nelerdir ve nasıl yapılır.veya barfiks bu saydıklarıma göre en doğru şekli nedir yyada yüzme.bunları öğretecek ve buna göre programlıyacak merkezler varmı.gerçi bunları film sonuçlarını gösterirken doktora tabiki soracağım ama.TECRÜBELERİNİZE İHTİYACIM VAR.